Киев
Врач онлайн
Врач Венеролог, Дерматолог, Дерматовенеролог, Дерматоонколог Андреев Анатолий Леонидович на Doc.ua
Отзывов: 1080
Консультация от850 грн
Анатолий Леонидович на протяжении многих лет занимается диагностикой, лечением, профилактикой болезней кожи, волос, ногтей. Обладает методикой дерматоскопии для диагностики онкозаболеваний кожи, производит удаление образований (родинки, папилломы и т. д.) на коже методом радиоволновой хирургии. Подходит к вопросам лечения комплексно на основании современных рекомендаций.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 1080 отзывов

14 Ноябрь 2024
Мені все сподобалося, гарна була консультація, лікар все доступно пояснив, приділив багато часу на пошук проблеми. Візитом до лікаря залишилися задоволені
Анастасія 09 Ноябрь 2024
Лариса 07 Ноябрь 2024
Лікар дуже сподобався своїм відношенням гарним. Видно що людина компетентна, уважна та грамотна у своїй роботі. Я як медик в минулому, багато зустрічала таких лікарів у своєму житті, але цей лікар дійсно справив на мене приємне враження. Загалом більшість лікарів просто сидять у своїх комп'ютерах, щось там собі пишуть, а потім зразу виписують ліки. А цей лікар уважно все оглянув, ознайомився докладно з попередніми результатами обслідування, дав чудове роз'яснення, надав висновок і прописав лікування. Не можу сказати що зразу у мене все пройшло, але полегшення настало миттєво. Чомусь я вірю що саме цей лікар зможе мені допомогти, саме з моєю проблемою. До таких лікарів я дійсно ставлюся з повагою, які хочуть допомогти, такі лікарі як цей у наш час рідкість, я дуже вдячна лікарю з чудовий візит, враження залишилося дійсно хороше про цього лікаря.
Всеволод 05 Ноябрь 2024
Віталій 17 Октябрь 2024
Все пройшло добре. Візитом залишився задоволений.
Оксана 16 Октябрь 2024
Богдан 15 Октябрь 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Тарас 12 Октябрь 2024
Дуже досвідчений лікар та чудовий персонал, я задоволений прийомом і обслуговуванням, все сподобалося. Дякую!
Владимир 24 Сентябрь 2024
Прекрасный доктор, профессионал, хорошо объясняет
Артур 17 Сентябрь 2024
Спілкування з лікарем нас влаштувало, прийомом задоволені, дякуємо!
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости