Віктор Іванович - лікар-дерматовенеролог вищої категорії, який спеціалізується на виявленні та лікуванні інфекцій, що передаються статевим шляхом, шкірних захворювань. Має значний досвід роботи, у тому числі у вивченні урогенітальних виділень, зіскрібків з метою виявлення причини інфекції. Застосовує комплексне лікування ЗПСШ, у тому числі сучасними методами з використанням фізіотерапії. Має навички ультразвукової діагностики. Автор кількох наукових статей. Використовує індивідуальний підхід до пацієнтів.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 34 відгуки
Ангеліна 19 Липень 2025
Компетенція лікаря охоплює кілька спеціалізацій у дерматології, тому до проблеми підійшли комплексно. Щиро вдячна за вичерпні відповіді на всі запитання.
Тетяна 12 Липень 2025
Тетяна 07 Червень 2025
Дуже все сподобалося на візиті. Дякую.
05 Вересень 2024
Анастасія 24 Червень 2024
Лікар дуже класний, прояснив всю ситуацію, приділив мені достатньо часу, я задоволена, все супер, жодних нарікань, дякую.
Тимур 22 Квітень 2024
Оцінюю лікаря на найвищій бал, дуже гарний фахівець, я задоволений візитом, дякую.
Давід 26 Грудень 2023
Все чудово пройшло. Лікар все спокійно пояснив. Задоволений візитом.
Вадим 11 Листопад 2023
Жодних питань до лікаря не маю, все було компетентно та цивільно, все було прекрасно. Залишився повністю задоволений консультацією з лікарем