Київ

Акції та знижки: Лабораторна діагностика

Базовий терапевтичний комплекс в Impulse Medical
Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 15% на Консультацію + ЕКГ з описом + загальні аналізи крові та сечі
14 днiв
Контроль роботи щитоподібної залози в Impulse Medical
Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 14% на Консультацію + УЗД щитоподібної залози + аналіз на Тиреотропний гормон (ТТГ)
14 днiв
10:38:47
CHECK-UP "Біль у суглобах"
Чек-ап - це комплекс досліджень, які інформують про стан Вашого здоров'я та допомагають виявити первинні прояви хвороб. Це дійсно дієвий спосіб профілактичної діагностики, який дає найточнішу інформацію про стан здоров’я та дозволяє якнайшвидше відреагувати на зміни в організмі.
CHECK-UP "Біохімія крові"
10:38:47
CHECK-UP з ЕКГ "Ризик серцево-судинних захворювань"
10:38:47
CHECK-UP з УЗД "Здоров'я молочної залози"
10:38:47
CHECK-UP з УЗД "Здоров'я печінки"
10:38:47
CHECK-UP з УЗД "Здоров'я підшлункової залози"
10:38:47
Показати ще 10 Акціїautorenew