Приватні клініки Києва в районі Голосіївський (150)

Дивитись лікарів Києва
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Клініка сучасної стоматології Джорно Дентале (Giorno Dentale)
Мережа стоматологічних клінік Giorno Dentale надає повний спектр стоматологічних послуг: безкоштовна консультація, КТ діагностика, лікування зубів, протезування зубів, імплантація зубів, дитяча стоматологія. Консультацію проводять висококваліфіковані фахівці. Клініка оснащена найсучаснішим обладнанням
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Giorno Dentale - мережа клінік сучасної стоматології, що працює за європейськими стандартами і надає повний спектр стоматологічних послуг від дитячої стоматології до складних хірургічних втручань.
пр-т Володимира Івасюка 4, корп. 6 (колишній пр-т Героїв Сталінграда)на карті
Оболонський м.Оболонь м.Мінська
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
вул. Євгена Чикаленка, 20-Ана карті
Шевченківський м.Театральна
вул. Автозаводська 99\4на карті
Оболонський м.Мінська м.Героїв Дніпра
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Профільна стоматологічна мережа клінік Giorno Dentale надає весь спектр послуг для дорослих і дітей. Починаючи від консультаційного прийому і закінчуючи хірургічним втручання
вул. Сверстюка, 6Ана карті
Дніпровський м.Лівобережна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Стоматологія Ортодонтія Дитяча стоматологія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологія на Голосієво пропонує повний спектр послуг, що забезпечують здоров'я та красу зубів. Giorno Dentale Голосіївська спеціалізується на профілактиці карієсу, лікуванні ясен та зубів, ортодонтії та ортопедії, а також імплантації та незнімному протезуванні.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
пр-т Голосіївський 27на карті
Голосіївський м.Голосіївська
Центр естетичної медицини Slim
43відгуки
Центр естетичної медицини Slim пропонує своїм клієнтам послуги лазерної, ін'єкційної та апаратної косметології, дерматології, масажу, косметологічні послуги по догляду за обличчям і тілом. Центр оснащений інноваційним обладнанням, а послуги в центрі надають професіонали з великим досвідом роботи таких спеціальностей: дерматолог, подолог, гінеколог, косметолог, масажист
add_box Гінекологія Дерматологія Косметологія Подологія ... ще
Достомед

Достомед

Медичний центр
39відгуків
Медицинский центр «Достомед» – многофункциональный лечебно-диагностический центр, оказывающий широкий спектр профилактических, диагностических, лечебных и реабилитационных услуг, как в условиях клиники, так и на дому.
access_time_filled пн - пт : 9:30 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул Кіквідзе 28ана карті
Печерський м.Звіринецька м.Видубичі
Клініка Варта

Клініка Варта

Медичний центр
37відгуків
Клініка «Варта» — це експертна діагностика та медична допомога, що базується на принципах доказової медицини та персоніфікованому підході до пацієнта.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Ломоносова, 33/43на карті
Голосіївський м.Голосіївська м.Теремки м.Васильківська
Стоматологічна клініка D.Ante

Стоматологічна клініка D.Ante

33відгуки
Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка D.Ante пропонує терапевтичну, ортодонтичну, ортопедичну та хірургічну допомогу. У стоматології працюють сертифіковані досвідчені фахівці. Сучасне обладнання клініки і добірні матеріали гарантують високу якість лікування.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Антоновича (Горького), 47на карті
Подільський м.Олімпійська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Olymed, Gastro Zentrum (Гастроцентр Олімед)
23відгуки
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
GastroZentrum експертного рівня, оснащений найкращим ендоскопічним обладнанням в країні - OLYMPUS останнього покоління, яке в руках навчених за кордоном професіоналів дозволяє встановити правильний діагноз. Протягом року ОЛІМЕД виробляє 500 відеоколоноскопій і 700 відеогастроскопій
вул. Метрологічна, 17/1на карті
Голосіївський м.Теремки
Укрселт

Укрселт

22відгуки
Стоматологічний центр «Укрселт» є прогресивною клінікою, у якій пацієнтам надається всебічна допомога в терапії зубощелепної системи. До послуг відвідувачів «Укрселт» уважний і висококваліфікований колектив, сучасне обладнання для діагностики, передові технології і матеріали. Лікарі «Укрселт» займаються комплексною терапією не тільки зубів, але також скронево-нижньощелепного суглоба, слизових рота, ясен, лицьових м'язів, що відповідають за міміку і пережовування їжі
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Велика Васильківська, 134на карті
Голосіївський м.Либідська
Олета, сучасна стоматологія

Олета, сучасна стоматологія

21відгук
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Современная стоматология «Олета» - стоматологическая клиника, главным приоритетом которой является щадящее и качественное лечение зубов, отдельное внимание уделяется протезированию и имплантации. В клинике «Олета» каждый пациент может получить качественное и приятное обслуживание. На проведенные услуги выдается гарантия, сроком до 5 лет, в зависимости от вида работ.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Акадесміка Вільямся, 3/7на карті
Голосіївський м.Васильківська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Ультразвуковий скринінговий центр, приватний кабінет
8відгуків
Спеціалізований медичний центр надає весь перелік ультразвукових досліджень, в тому числі доплерографію. Діагностику проводять експерти вищої категорії, які пройшли стажування за кордоном. У центрі використовується апаратура, затверджена світовими стандартами: ультразвукова система Philips, технології поліпшеної візуалізації ХRes, SonoCT.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 10:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Маршала Якубовського, 2на карті
Голосіївський м.Іподром
Оптіма

Оптіма

6відгуків
Генератор в клініці Оплата карткою
Клініка «Оптіма» являє собою сучасний стоматологічний медцентр, в якому проводять всі види лікування зубів: від відбілювання і профілактичних чисток до видалення зубів і установки імплантів. Фахівці «Оптіми» є висококваліфікованими лікарями, які постійно підвищують кваліфікацію, відвідуючи профільні тренінги, майстер-класи, курси.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул.Героїв Маріуполя (Маршала Якубовського), 4на карті