Стоматологічні клініки в Києві в районі Дніпровський (14)

Дивитись Стоматологів Києва
Стоматологічна клініка Dental Group

Стоматологічна клініка Dental Group

2відгуки
add_box Стоматологія ... ще
Dental Group создана группой врачей всех стоматологических специальностей. Доктора клиники — первой и вышей категории, члены Асоциации имплантологов и ортодонтов Украины. Специалисты посещают современные стоматологические симпозиумы в Украине и за рубежом. Предоставляется самое высокое качество лечения, любой сложности
access_time_filled вт - нд : 9:00 - 20:00 access_time_filled пн : вихідний
Краковская,11на карті
Воскресенка м.Лівобережна м.Дарниця м.Чернігівська м.Лісова
ІноДент

ІноДент

1відгук
Паркінг Оплата карткою
ІноДент - одна з небагатьох стоматологічних клінік м.Києва, що спеціалізується на мікроскопній стоматології та ендодонтії. У клініці надаються послуги лікування кореневих каналів, зубних тріщин і т.д. за допомогою дентальної мікроскопа для пацієнтів, які лікуються в клініках, де немає подібного апарату.
access_time_filled чт : 11:00 - 21:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Райдужна 59 бна карті
Дніпровський м.Дарниця
Екодент

Екодент

1відгук
add_box Стоматологія ... ще
Стоматологічна клініка «Екодент» вже понад чотирнадцять років на ринку стоматології. Лікарі «Екодент» пройшли спеціальну підготовку в провідних стоматологічних клініках Європи та США.
add_box Стоматологія ... ще
Клініка «Екодент» - це сучасна сімейна стоматологія. Професіоналізм всіх лікарів-стоматологів клініки підтверджений дипломами та сертифікатами. Фахівці для кожного пацієнта розробляють індивідуальний план лікування і профілактики зубних захворювань.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Миропільська, 3на карті
Дніпровський м.Чернігівська
вул. Попудренка, 26/9на карті
Дніпровський м.Дарниця
Орто-МЕДИНА

Орто-МЕДИНА

14відгуків
add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
«Орто-МЕДІНА» – стоматологічна клініка, що надає послуги профілактики, лікування, протезування, імплантації, видалення зубів, лікування порушень функції скронево-щелепного суглоба і корекції лінії зубного ряду. Особлива увага в клініці приділяється маленьким пацієнтам.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Раїси Окіпної 10 ана карті
Дніпровський м.Лівобережна
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Щорса, 44 Ана карті
Печерський