Французький стоматологічний центр – це стоматологічна клініка для всієї сім'ї з більш ніж 20-річною історією, це висока французька якість за українську ціну. В центрі ви можете безпечно і спокійно в зручний для вас час в комфортній сімейній обстановці отримати абсолютно всі види стоматологічної допомоги: лікування дорослих і дітей, хірургія, імплантологія, ортопедична стоматологія, реставрації, вініри, ортодонтія, лікування в медикаментозному сні. Французький стоматологічний центр працює з усіма найбільшими українськими і зарубіжними страховими компаніями. Для кожного пацієнта використовуються індивідуальний набір інструментів, які проходять повний цикл стерилізації на сучасному обладнанні, тому в центрі гарантується 100% захист від будь-яких інфекцій і захворювань. Ваша безпека для центру на першому місці. Команда Французького стоматологічного центру буде рада допомогти вам і зберегти вашу посмішку!
Стоматологічні центри мережі клінік Viva – це повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Стоматології оснащені новим італійським обладнанням й відповідають всім вимогам та стандартам сучасної медицини – по рівню кваліфікації спеціалістів, спектру послуг та мають стильний сучасний дизайн.
Лікарі наших центрів є кваліфікованими фахівцями з більш ніж 10-ти річним досвідом. У центрах застосовують сучасні технології діагностики та лікування зубів, що дозволяє фахівцям виявляти захворювання ще на ранніх стадіях та надавати якісне професійне лікування.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Огіркова, 69 / вул. Івана Виговського, 3на карті
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Наша стоматологічна клініка — дорога до здорових усмішок.
Ми віримо в магію усмішки, і прагнемо зробити її неперевершеною для всіх.
Ви можете розраховувати на високу якість лікування, індивідуальний підхід та прозорі ціни. Кожен лікар — це досвідчений фахівець, готовий зробити все можливе, щоб ваша посмішка дарувала лише впевненість у собі.
Стоматологія «Brovchak Dental Clinic» – це сімейна справа, за яку лікарі медичного центру відповідають насамперед своїм ім'ям. Професіоналізм, уважність, чесність та відвертий підхід – кредо клініки.
Brovchak Dental Clinic – стоматологія для тих хто цінує своє здоров'я!
Стоматологія ORTHO надає європейські стандарти лікування зубів та відновлення посмішки, професійний підхід до профілактики, діагностики, лікування та подальшого реабілітаційного відновлення
В Стоматологічній клініці «DR. KOZAK» лікарський склад постійно вдосконалює свої навички шляхом відвідувань всіх актуальних лекцій, курсів і вебінарів не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми використовуємо тільки зарекомендувавше себе високопрофесійне та високоякісне обладнання, від топових світових виробників. У нашій клініці персонал створить особливий клімат психологічного і емоційного комфорту пацієнта. Ми дуже дбаємо про комфорт наших клієнтів. Максимально досвідчені лікарі і висококласне обладнання – запорука якісного швидкого і безболісного лікування. Ви будете задоволені результатом.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
ул. Коперника, 29на карті
Шевченківський м.Політехнічний інститут м.Лук'янівська
Стоматологічна клініка Kiddy Clinic пропонує сучасні методи лікування для дітей та дорослих. Наші фахівці використовують передові технології та якісні матеріали, забезпечуючи комфорт та безболісність процедур. Ми створюємо індивідуальні плани лікування для досягнення найкращих результатів.
Стоматологічна клініка DENTISTMAN це лікарі з досвідом від 5 до 30 років.
Використання сучасного обладнання: КТ,рентген, панорама, 3D-сканер, мікроскоп…
Власна зуботехнічна лабораторія.
Робота з перевіреними імплантаційними системами MegaGen Any Ridge (Корея) та Straumann (Швейцарія).
Гарантія на імпланти по-життєва.
фотопротокол. Є оплата частинами на 4 місяці та миттєва розстрочка на 24 місяці
Стоматологічна клініка DENTISTMAN це лікарі з досвідом від 5 до 30 років.
Використання сучасного обладнання: КТ,рентген, панорама,3D-сканер, мікроскоп…
Власна зуботехнічна лабораторія.
Робота з перевіриними імплантаційними системами MegaGen Any Ridge (Корея) та Straumann (Швейцарія).
Гарантія на імпланти по життєва.
Фотопротокол. Є оплата частинами на 4 місяці та миттєва розстрочка на 24 місяці
Стоматологічна клініка DENTISTMAN це лікарі з досвідом від 5 до 30 років.
Використання сучасного обладнання: КТ,рентген, панорама,3D-сканер, мікроскоп…
Гарантія на імпланти пожиттєва
Фотопротокол. Є оплата частинами на 4 місяці та миттєва розстрочка на 24 місяці
Наші цінності: команда сертифікованих експертів, системний підхід до лікування порожнини рота, повага і культура сервісу, сучасні методи лікування та діагностики, бажання зберегти за будь-яку ціну рідні зуби пацієнта, бажання виробити у пацієнта звичку регулярно піклуватися про свої зуби (проф. огляди і чистка раз на півроку) для того, щоб уникнути ускладнень в майбутньому.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул. Регенераторна 4, корпус 16/1, ЖК «Комфорт Таун»на карті