GastroClinic

GastroClinic

Лікувальний діагностичний центр
73відгуки
add_box Гастроентерологія Неврологія Проктологія Психологія УЗ-діагностика Ендоскопія ... ще
Лікувально-діагностичний центр «GastroClinic» - це спеціалізований центр професійної ендоскопії та клінічної гастроентерології. Спеціалісти клініки займаються комплексною діагностикою та лікуванням проблем шлунково-кишкового тракту у дорослих та дітей
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 16:00
вул. Келецька, 50Бна карті
Вінницька область
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

GastroClinic – це оперативна допомога в боротьбі з хворобами шлунково-кишкового тракту для дорослих та дітей.

Звертаючись в Лікувально-діагностичний центр «GastroClinic» Ви зможете отримати наступні послуги:

• ендоскопічну діагностику (гастроскопія, колоноскопія) дорослих та дітей;
  • капсульну ендоскопію;
  • УЗД діагностику;
  • консультацію гастроентеролога (дитячого та дорослого);
  • повний комплекс аналізів;
  • денний стаціонар;
  • консультації інших спеціалістів (проктолога, хірурга, психолога, невролога).

Унікальними перевагами є:

• робота на найточнішому діагностичному обладнанні;
  • використання сучасних мініінвазивних технологій;
  • професійний лікарський
  • склад;
  • високоякісний сервіс, приватність та комфорт для пацієнта.
Перевірені відгуки про клініку
Вікторія 13 Липень 2025
Візитом задоволена. Була на прийомі у лікаря - Маринич Любов Іванівна. Лікар дуже приємний та комунікабельний.
Оксана 13 Квітень 2025
Були на консультації в Осадчого Андрія Васильовича, дуже задоволені, все пройшло чудово, і комфорт перебування в клініці, і спеціаліст на найвищому рівні. Дуже дякуємо.
Аліна 13 Квітень 2025
Прийом у лікаря, Маринич Любов Іванівни, пройшов дуже добре. Дуже гарний професійний колектив, в клініці все на вищому рівні, персонал відповідальний, атмосфера в клініці дуже приємна
Людмила 13 Лютий 2025
Клініка хороша, дуже все гарно у цій клініці, візит пройшов на найвищому рівні, все було досить професійно.
Михайло 26 Грудень 2024
Клініка влаштувала, все добре.