Лечебно-диагностический центр «GastroClinic» – это специализированный центр профессиональной эндоскопии и клинической гастроэнтерологии. Специалисты клиники занимаются комплексной диагностикой и лечением желудочно-кишечного тракта у взрослых и детей
Взагалі мені все сподобалося. Сподобалося, що лікар, Маринич Любов Іванівна, про все дізнається, цікавиться, все розпитує. Клініка хороша, зауважень до персоналу не було
Олена 02 Май 2026
Дуже добре пройшов мій візит до лікаря, Маринич Любов Іванівна.
Валерія 04 Апрель 2026
Сподобалося ставлення лікаря. Лікар, Маринич Любов Іванівна, дуже гарно вислухала мої переживання і мої симптоми, відповіла на питання, поверхнево мене обстежила, розповіла перелік що потрібно зробити. Моя проблема повʼязана з раціоном, я не почула від лікаря якогось засудження з приводу харчування і способу життя, була максимально лояльна.
Клініка хороша. Я була в клініці в вихідний день, в клініці було багато відвідувачів, персонал дуже уважний до пацієнтів. Початок мого прийому затримався на 20 хвилин і ніхто не перепросив, в загалом це не зіпсувало мого враження про клініку, але для когось це може бути важливо
Сергій 31 Март 2026
Візит пройшов добре, дякую.
Світлана 16 Март 2026
Усе супер
Наталія 07 Март 2026
Мені сподобалося, що лікар, Солодчук Вікторія Вікторівна, все коректно мені пояснила.
Ольга 05 Февраль 2026
Лікарка, Юрець Анна Володимирівна, дуже ввічлива, тямуча, гарно все подивилася та призначила лікування.
Надія 18 Декабрь 2025
Мені все сподобалось. Маринич Любов Іванівна - дуже приємний лікар, адміністратор клініки ввічливий, клініка гарна, зауважень до обслуговування не було, все було добре
Вікторія 13 Июль 2025
Візитом задоволена. Була на прийомі у лікаря - Маринич Любов Іванівна. Лікар дуже приємний та комунікабельний.