Філіал Центру Відновлення Зору Анатолія Совви, що знаходиться у м.Тернополі, надає повний спектр офтальмологічних послуг. Центр обладнаний діагностичним відділеннм з новітнім обладнанням, власним відділенням оптики, сучасною операційною.
Лікар все гарно пояснив провели аналіз та порівняли два обстеження. Все було чудово сказали які зміни сподобалось на візиті
Галина 12 Листопад 2025
Дуже хороша клініка, у мене дуже хороші враження про клініку. Раніше в цій клініці оперувалась, тому і надалі звертаюсь саме в цю клініку і привела на обстеження в клініку свою доньку. Прийом у лікаря Кіцул Тетяни Василівни сподобався
Аліна 12 Листопад 2025
В мене була консультація з лікаркою Перегінець Катериною Іванівною, мені все дуже сподобалось, дуже гарна та компетентна лікарка, консультація була детальною та інформативною. Дякую.
Наталія 07 Листопад 2025
Дуже дякую, я задоволена візитом до цієї клініки, консультація була надана мені в повному обсязі, мені все дуже детально пояснили, відповіли на всі питання, що цікавили мене, дякую.
Валентина 05 Листопад 2025
Чудово пройшов візит у цій клініці, всі у клініці дійсно молодці, гарно виконують свою роботу. Дякую за допомогу та прекрасний візит.
Дарія 31 Жовтень 2025
Клініка дуже подобається, я другий раз відвідала клініку. Прийом сподобався, дуже доступно пояснюють про діагноз і як потрібно лікувати. Планую звернутись в клініку на додаткове обстеження та оперуватись в клініці
Олена 30 Жовтень 2025
Візит наш пройшов добре у цій клініці, все сподобалося.
Наталія 28 Жовтень 2025
Все дуже сподобалося у клініці
Ірина 24 Жовтень 2025
Я була на консультації у Верещук Алли Борисівни, я дуже задоволена, чудова лікарка, зауважень в мене немає, мене підлікували, в разі потреби буду звертатись лише до цієї клініки. Дякую.