Центр востановления зрения Анатолия Соввы в Тернополе

Медицинский центр
56отзывов
add_box Офтальмология ... еще
Оплата карточкой Wi-Fi зона
Філіал Центру Відновлення Зору Анатолія Совви, що знаходиться у м.Тернополі, надає повний спектр офтальмологічних послуг. Центр обладнаний діагностичним відділеннм з новітнім обладнанням, власним відділенням оптики, сучасною операційною.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : выходной access_time_filled вс : выходной
ул. Сергея Короля (Бережанская), 53на карте
Без районов
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Ваша оценка клинике
Как мы собираем отзывы?
Выберите филиал
Проверенные отзывы о клинике
120 отзывов
Володимир 14 Ноябрь 2025
Сподобалося, що все чітко оперативно зробили.
Роман 12 Ноябрь 2025
Лікар все гарно пояснив провели аналіз та порівняли два обстеження. Все було чудово сказали які зміни сподобалось на візиті
Галина 12 Ноябрь 2025
Дуже хороша клініка, у мене дуже хороші враження про клініку. Раніше в цій клініці оперувалась, тому і надалі звертаюсь саме в цю клініку і привела на обстеження в клініку свою доньку. Прийом у лікаря Кіцул Тетяни Василівни сподобався
Аліна 12 Ноябрь 2025
В мене була консультація з лікаркою Перегінець Катериною Іванівною, мені все дуже сподобалось, дуже гарна та компетентна лікарка, консультація була детальною та інформативною. Дякую.
Наталія 07 Ноябрь 2025
Дуже дякую, я задоволена візитом до цієї клініки, консультація була надана мені в повному обсязі, мені все дуже детально пояснили, відповіли на всі питання, що цікавили мене, дякую.
Валентина 05 Ноябрь 2025
Чудово пройшов візит у цій клініці, всі у клініці дійсно молодці, гарно виконують свою роботу. Дякую за допомогу та прекрасний візит.
Дарія 31 Октябрь 2025
Клініка дуже подобається, я другий раз відвідала клініку. Прийом сподобався, дуже доступно пояснюють про діагноз і як потрібно лікувати. Планую звернутись в клініку на додаткове обстеження та оперуватись в клініці
Олена 30 Октябрь 2025
Візит наш пройшов добре у цій клініці, все сподобалося.
Наталія 28 Октябрь 2025
Все дуже сподобалося у клініці
Ірина 24 Октябрь 2025
Я була на консультації у Верещук Алли Борисівни, я дуже задоволена, чудова лікарка, зауважень в мене немає, мене підлікували, в разі потреби буду звертатись лише до цієї клініки. Дякую.
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right