add_box Акушерство Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «ЦЕНТР.МЕД» – широкопрофільний медичний заклад у місті Одеса, що надає комплекс послуг у сфері профілактики, діагностики та терапії захворювань, а також реабілітації. Медичний центр організує повний супровід та надання медичної допомоги вам та вашим близьким.
Медичний центр «ЦЕНТР.МЕД» – широкопрофільний медичний заклад у місті Оеса, що надає комплекс послуг у сфері профілактики, діагностики та терапії захворювань, а також реабілітації.
Медичний центр організовує повний супровід і надання медичної допомоги вам і вашим близьким.
Послуги медичного центру «ЦЕНТР.МЕД»
Виїзд лікаря та медсестри додому
Забір аналізів, денний стаціонар
Консультації вузькопрофільних спеціалістів
Сімейна медицина (підписання декларацій)
Транспортування хворих
Лабораторна діагностика
Транспортування хворих
Перевірені відгуки про клініку
Анастасія 15 Січень 2025
Доволі гарно пройшов візит. У клініці приємна атмосфера, затишно та комфортно. Все досить добре було, лікарі та медперсонал прекрасно виконують свою роботу. Мені дуже все сподобалося в цій клініці.
Аміна 10 Січень 2025
Загалом клініка непогана, але медперсонал у клініці, є працівники дуже дружні, привітні та уважні. Але є й і такі, які не дуже дружелюбні, просто виконують свою роботу, аби просто виконувати. Ось це трішки не сподобалося.
Аделіна 17 Грудень 2024
Клініка сподобалася, дякую.
Софья 17 Грудень 2024
Клініка чудова, задоволена візитом, дякую.
Наталія 04 Грудень 2024
Клініка чиста, гарна, дуже гарний персонал, зауважень не було