Одеса
Brillant Dental

Brillant Dental

Стоматологічна клініка
7відгуків
add_box Стоматологія Ортодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Сучасна стоматологічна клініка в самому центрі Одеси. Висококваліфіковані лікарі з великим досвідом роботи, постійне вдосконалення методів лікування та використання найсучаснішого обладнання – запорука успіху та здоров'я вашої посмішки. Провідними напрямками є естетична стоматологія та протезування.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
м. Одеса, вул. Ясна, 4на карті
Приморський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Виходячи з усіх цих принципів, у 2015 році була створена стоматологічна клініка Улыбка™, яка з 2024 року носить назву Brillant Dental. Ми клініка з професійною командою, яка не боїться братися за найскладніші випадки. Наше завдання – зробити свою роботу максимально якісно, так, щоб результат нашої праці прослужив вам довгі роки.

У клініці можна пройти всю необхідну діагностику на комп'ютерному томографі та сканері, що дає чітку картину клінічної ситуації та спланувати покрокове її вирішення. А новітні технології зі стерилізації забезпечать найвищий рівень захисту від інфекцій.
Стоматологія Brillant Dental працює за світовими стандартами лікування у гостинній атмосфері.
Провідними напрямками є естетична стоматологія та протезування. Ми створюємо бездоганні посмішки за допомогою керамічних реставрацій (вінірів, накладок, коронок), а також відновлюємо зуби при частковій чи повній втраті за допомогою імплантації. В нашій клініці можна отримати послуги лікування та реставрації зубів під мікроскопом, імплантації, протезування й ортодонтичного лікування. Кожен спеціаліст займається конкретно своїм профілем, що підвищує його досвід в цій сфері і дозволяє провести максимально якісне лікування.

У клініці Brillant Dental ми постійно використовуємо мікроскопи. Це дозволяє нашим лікарям проводити процедури з максимальною точністю, що підвищує якість лікування та забезпечує тривалий результат.

Наші лікарі – професіонали у своїй галузі. За потреби наші лікарі об’єднуються в команду для роботи з пацієнтом. Такий підхід грамотніший, оскільки один лікар не може досконало володіти всіма тонкощами та нюансами різних напрямків у стоматології.

Місія нашої клініки - надавати стоматологічне лікування з високою точністю та якістю, використовуючи найліпші матеріали, інструменти, обладнання та знання.

Наша мета - створювати комфортні умови та дружню атмосферу, щоб відвідування клініки було приємним як для лікування, так і для роботи.

Перевірені відгуки про клініку
Роман 05 Березень 2019
Доктор Бородинский - прекрасный специалист, всё прошло чудесно. Я доволен.
Яна 07 Грудень 2018
В целом клиника понравилась, обращусь к ним еще.