add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Імунологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Медичний центр здоров'я» вже майже 20 років надає повний спектр медичних послуг та залишається одним із найкращих багатопрофільних медичних центрів у Харківському регіоні. Обладнаний найсучаснішою і високоточною апаратурою, включає амбулаторно-поліклінічне відділення, потужний лабораторний і діагностичний центри.
Лікар, Черкаська Людмила Володимирівна, дуже сподобалася, дуже компетентна. Нам запропонували паліативну допомогу, в інших клініках в цьому питанні ніхто не міг допомогти. За допомогою лікаря пацієнта прийняли в лікарню. Ми дуже задоволені лікарем, дуже хороший сервіс
Ірина 03 Лютий 2025
В клініці все було добре, дякую.
Анонимно 01 Лютий 2025
Клиника понравилась, персонал на ресепшен очень хороший, сама клиника очень красивая, очень интересно сделана, очень уютно и очень комфортно
Анастасія 14 Січень 2025
Клінка зручна, все чисто, акуратно, дякую.
Алла 11 Січень 2025
Пугачова Маргарита Ігорівна - дуже уважний, професійний лікар. Візит провела дуже гарно, приємно було спілкуватися з цим лікарем. Також виписала чудове та дієве лікування. І клініка теж мені дуже сподобалася, все було чудово. Загалом досить добре пройшов візит в цій клініці.
Євгенія 02 Січень 2025
Клініка дуже комфортна, я вперше її відвідую і дуже задоволена, всі приємні, уважні, дякую!
Дарія 07 Грудень 2024
Дуже сподобалася дана клініка, все було добре.
Зульфира 03 Грудень 2024
Клініка сподобалася, візит влаштував, все зручно, дякую.
Анна 12 Листопад 2024
Мені все дуже сподобалося, я дуже задоволена. Сивозалізова Світлана Вікторівна - хороший лікар, будемо продовжувати лікування з лікарем, звернуся до лікаря на повторний прийом. Дівчата на ресепшен дуже хороші, гарна атмосфера