Харків
Медичний центр Здоров'я

Відгуки про клініку Медичний центр Здоров'я

Медичний центр
147відгуків
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Імунологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Медичний центр здоров'я» вже майже 20 років надає повний спектр медичних послуг та залишається одним із найкращих багатопрофільних медичних центрів у Харківському регіоні. Обладнаний найсучаснішою і високоточною апаратурою, включає амбулаторно-поліклінічне відділення, потужний лабораторний і діагностичний центри.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : 8:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
Проспект Незалежності, 13на карті
Шевченківський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
66 відгуків
Валентина 14 Квітень 2025
Зинченко Анна Петрівна прийняла мене по часу, дуже уважна людина, розпитала все що мене турбує та призначила ліки. Все було добре. В клініці комфортно було знаходитись.
Оксана 14 Квітень 2025
В клініці була у лікаря Бабаджанян Євгенії Миколаївни. Сподобалася кваліфікація лікаря, лікар проводила огляд довго, дивилась уважно, я була на другому скринінгу. Все сподобалося, на мою думку досить професійний лікар. Клініка дуже зручна, є місця де посидіти і почекати, знаходитися було комфортно, все було добре
Софія 11 Квітень 2025
Була на консультації в отоларинголога Травкіної Карини Олексіївни. Все пройшло на найвищому рівні, я дуже задоволена візитом до клініки. Ставлю найвищий бал. Дякую.
Вікторія 05 Квітень 2025
Прийом оцінюю дуже добре, записана і надалі в клініку, дякую.
Микола 28 Березень 2025
В клініку звертався до лікаря хірурга.  Сурманідже Роберт Олександрович -  хороший, розумний лікар, все розказав і направив куди треба. Візитом в клініку задоволений
Софія 19 Березень 2025
Нам дуже все сподобалося у цій клініці.
Анастасія 18 Березень 2025
В кілініці мене все влаштувало, все добре, дякую.
Анна 15 Березень 2025
Нам дуже все сподобалося на візиті. Дякуємо.
Костянтин 05 Березень 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці.
Дарія 01 Березень 2025
У клініці була велика черга з пацієнтів. Мене прийняли доволі так швидко, трішки була така сумбурна обстановка у клініці, але загалом якщо брати візит добре пройшов, мені сподобалося.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 chevron_right