Харків
Медичний центр Здоров'я

Відгуки про клініку Медичний центр Здоров'я

Медичний центр
101відгук
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Імунологія ... ще
Аптека в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Медичний центр здоров'я» вже майже 20 років надає повний спектр медичних послуг та залишається одним із найкращих багатопрофільних медичних центрів у Харківському регіоні. Обладнаний найсучаснішою і високоточною апаратурою, включає амбулаторно-поліклінічне відділення, потужний лабораторний і діагностичний центри.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : 8:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
Проспект Незалежності, 13на карті
Шевченківський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
43 відгуки
Анна 12 Листопад 2024
Мені все дуже сподобалося, я дуже задоволена. Сивозалізова Світлана Вікторівна - хороший лікар, будемо продовжувати лікування з лікарем, звернуся до лікаря на повторний прийом. Дівчата на ресепшен дуже хороші, гарна атмосфера
Вікторія 09 Листопад 2024
Все було чудово. Тільки потрібно більш точнішу адресу клініки вказувати.
Марина 04 Листопад 2024
Всі дівчата ввічливі, все було круто.
Марина 10 Жовтень 2024
Нам дуже сподобалась як лікарня, так і діагностика. Зауважень не має.
Надія 26 Вересень 2024
 Постійно користуємося медичними послугами цієї клініки всією сім'єю. Нам тут дуже подобається, завжди візит проходить доволі добре.
Гліб 10 Вересень 2024
Сподобалось відношення працівників, сама лікарня. Ми зовсім не чекали, прийшовши на свій час, нас одразу прийняла алерголог Краснокутська Татьяна Юріївна, яка виявилась чудовим фахівцем.
Олена 28 Серпень 2024
Мне очень понравилось как работает клиника. У меня было всего два дня на все обследования, персонал клиники подошел к запросу с пониманием, нашли время на обследования. Клиника сделала мне все процедуры и обследования, которые были мне нужны. Я очень довольна визитом
Мілана 20 Серпень 2024
Гребенюк Ольга Володимирівна - дуже добрий лікар, гарно ставиться до пацієнтів, дуже гарний фахівець. Клініка теж дуже сподобалася, файний персонал, привітний, все дуже швидко зробили, зауважень не було
Алла 19 Липень 2024
В клініку зверталася вже не перший раз. В клініці все зручно, прийом вчасно, питань до обслуговування у мене немає
Юля 06 Липень 2024
Клініка не виглядає сучасною.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right