Лариса Валентинівна - лікар сурдолог вищої категорії, завідує сурдологопедичним кабінетом консультативної поліклініки протягом 22 років. Лікар займається консультативною та лікувальною допомогою. Лариса Валентинівна володіє прогресивними методами діагностики та лікування порушень слуху. Проводить реабілітацію пацієнтів з дефектами слуху й мови.
Людмила Михайлівна - досвідчений катаральний хірург, який здійснює також лікування глаукоми. За час практичної діяльності лікар-фахівець провела понад 20 000 операцій різного ступеня складності. Займається хірургічними втручаннями на передньому відрізку ока. Володіє спектром методик видалення катаракти.
Стоматолог вищої категорії, проводить імплантації зубів (стоматологія хірургічна), працює з пацієнтами, які втратили один, кілька або всі зуби незалежно від того, сталося це незадовго до відвідування лікаря або багато років тому.
Островський Олександр Йосипович — автор численних публікацій у медичних наукових журналах. Регулярно удосконалює свої знання і вміння на курсах, тренінгах та міжнародних науково-практичних конференціях, виступає з доповідями на всеукраїнських конференціях з проблем гінекології
Стоматолог-ортопед, терапевт, область спеціалізації лікаря - протезування зубного ряду з використанням металевих, безметаллових, металокерамічних коронок, протезування на імплантатах.
Лікар надає консультації з різних гінекологічних питань, проводить огляд, діагностику і призначає лікування. Спеціаліст займається лікуванням захворювань статевих органів, патологій шийки матки, інфекційних захворювань, клімактеричних захворювань і т.д..
Кубай Олена Вікторівна — офтальмолог, офтальмохірург. Займається хірургією катаракти та глаукоми, вітреоретинальною та лазерною хірургією. Постійний учасник міжнародних офтальмологічних конференцій. Старший лектор з офтальмології Універститету Аделаіда (Австралія)