Приватні лікарі Запоріжжя

Запоріжжя, пр. Леніна, 157
Запоріжжя, вул. Леоніда Жаботинського 21
Лікар стоматолог, працює в напрямку «Стоматологія терапевтична», спеціалізуючись на проведенні лікування і відбілювання зубів, усунення пародонтозу, гігієни і профілактики. В роботі використовує інноваційне обладнання, яке забезпечує максимально позитивні результати лікування.
Наталія Валеріївна лікар-офтальмолог вищої категорії. Завідувачка відділення мікрохірургії ока. Проводить консультативний прийом. Спеціалізується на хірургічному лікуванні катаракти, глаукоми, травми ока, інтравітреальному введенні лікарських засобів. Також Наталія Валеріївна виконує реконструктивна хірургію та окулопластику.
Запоріжжя, пр-т Соборний 149
Олена Олександрівна Городничева має спеціалізацію по контактному коригуванні зору, оптометрії. Лікар Городничева займається підбором лінз для очкової / контактної корекції (включаючи підбір мультифокальних лінз).
Запоріжжя, вул. Горького, 27/29
Лікар стоматолог, проводить лікування хвороб зубів по терапевтичному напрямку: стоматит, пародонтит, карієс, пародонтоз, періодонтит і т.д. Спеціаліст з професійної гігієни порожнини рота, художньої реставрації та відбілювання зубів.
Ольга Ігорівна - дитячий лікар-невролог, проводить профілактичні огляди дітей у віці до одного року, веде пацієнтів із захворюваннями неврологічного профілю
Займається лікуванням таких захворювань, як хронічна недостатність мозкового кровообігу, перенесені інсульти, різні форми головного болю, остеохондроз або травми хребта, наслідки черепно-мозкових травм, хвороба Паркінсона, міастенія, невралгія трійчастого нерва, параліч Белла, різні форми невропатій і полінейропатій та ін. Спеціаліст епілептолог.
Запоріжжя, вул. Василя Сергієнко, 13
Лікар спеціалізується на терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, спірометрію, електрокардіографію та підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: фарингіт, ларингіт, трахеїт, бронхіт, бронхіальна астма, пневмонія
Запоріжжя, вул. Новокузнецька, 12а
Запоріжжя, вул. Героїв 93 бригади, 18
Запоріжжя, вул. Іванова 81а
Запоріжжя, вул. Сталеварів 22
Київ, вул. Бориса Гмирі 10\40
Київ, вул.Михайла Максимовича 26, ЖК Нова Англія, будинок Кембрідж
Спеціаліст з досвідом роботи більше 6 років, допоможе Вам вирішити проблеми з грибковим ураження нігтів, врослими нігтями, бородавками, мозолями та іншими проблемами які заважають якісному життю.
Запоріжжя, Проїзд Леваневського, 10
Анастасія Вадимівна веде дитячі та підліткові групи ЛФК, сеанси кінезотерапії. Проводить пілатес, оксасайз, бодіфлекс, йогу, фізичну реабілітацію. Складає програми по набору і зниження ваги.
Лікар займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних гінекологічних захворювань. Проводить лапароскопічні оперативні втручання, абдомінальні оперативні втручання, а також гістероскопію, гістерорезектоскопію.