Володіє методами апаратної та інструментальної діагностики ока та контактної корекції, веде спостереження та лікування пацієнтів із захворюваннями зору, проводить огляди пацієнтів.
Ірина Миколаївна, психолог, який працює за методикою арт-психотерапії. Діагностує порушення дитячої психіки в процесі творчості дитини, коригує поведінку і створює позитивні творчі життєві направлення. Лікар працює з випадками психологічних травм після насильства, невротичними розладами, аутизмом, труднощами адаптації до колективу.
Чому я працюю лікарем?
Мені завжди хотілося приносити користь людям, робити щось суттєве і значуще одночасно. Я радо допомагаю іншим, і мені приносить задоволення коли моя допомога приносить користь.
Вибір напрямку професійної діяльності (психотерапія) допомагає Дмитру Олександровичу знайти грамотні і професійні рішення для пацієнтів, які страждають від постійних психосоматичних захворювань, складних відносин з рідними і сім'єю.
Завдяки гештальт-терапії Дмитро Олександрович допомагає своїм пацієнтам вибудувати гармонійні відносини, знайти свою мету в житті і знайти внутрішній спокій.
Терапевт, сімейний лікар проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує різні захворювання терапевтичного профілю. Постійний учасник професійних всеукраїнських та міжнародних конференцій
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить консультативний прийом, огляд, дерматоскопію, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології дерматовенерологічного профілю