Львів

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Проктолог Філюсь Володимир Володимирович на Doc.ua
Лікар проктолог. Член асоціації проктології України. Спеціалізується на лікуванні геморою, анальних тріщин. Проводить інфрачервону коагуляцію, лігування латексними кільцями, радіохвильову хірургію.
Лікар Хірург Терлецький Іван Ростиславович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на плановій та ургентній хірургічній допомозі. Проводить оперативне лікування захворювань органів черевної порожнини, гнійних захворювань м'яких тканин, варикозного розширення вен ніг. Лікує хронічні рани, трофічні виразки. Виконує пересадку шкіри
Лікар Реабілітолог Пшик Ярополк Олегович на Doc.ua
4.8
Займається фізичною реабілітацією в педіатрії, усуває деформацію кінцівок, сколіоз, плоскостопість. Є засновником центру фізичної реабілітації «ІННОВО» у Львові.
Лікар Реабілітолог Федькович Денис Анатолійович на Doc.ua
4.8
Фізичний терапевт, консультує і проводить фізичну реабілітацію при захворюваннях хребта (остеохондроз, протрузії та міжхребцеві грижі, нестабільність хребта) та порушеннях постави. Виконує лікувальний масаж для дорослих.
Лікар Стоматолог Сивак Роксолана Львівна на Doc.ua
4.8
Лікар стоматолог першої категорії, спеціалізується на установці сучасних коронок, установці вінірів, імплантації зубів та виконанні інших стоматологічних процедур. Лікує стоматит, зубний камінь, карієс, пульпіт, пародонтоз.
Лікар Психолог, Психотерапевт Яковлєва Наталія Дмитрівна на Doc.ua
4.7
Основні напрямки роботи психолога: особистісні проблеми і міжособистісні відносини, підліткові проблеми, подружні конфлікти, дитячі емоційні порушення (гіперактивність, агресивність, фобії, відсутність мотивації, тривожність і т.д.). Надає допомогу дорослим, дітям та сім'ям
Лікар Офтальмолог Абашина  Наталія  Миколаївна на Doc.ua
4.7
Наталія Миколаївна – лікар офтальмолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається діагностикою зорової системи, лікуванням очних захворювань та очних патологій. Лікар має сучасні методи діагностики та лікування різних офтальмологічних захворювань. Наталія Миколаївна проводить підбір лінз та окулярів для зору.
Лікар Стоматолог Бунь Орест Вікторович на Doc.ua
4.7
Стоматолог спеціалізується на професійній гігієні, дентальній біжутерії, лікуванні проблем пародонтозу, брекет-системах. Виконує всі види реставрацій зубів, а також всі види протезування. Проводить малоінвазивні (без травми) хірургічні маніпуляції, у тому числі видалення зубів, аугментацію, імплантацію, синус-ліфтинг
Лікар Стоматолог Карпін Михайло Миколайович на Doc.ua
4.7
Михайло Миколайович лікар-стоматолог, займається лікуванням хвороб зубів, професійним догляд та гігієною зубних рядів, лікує Такі захворювання, як карієс, пульпіт, зубний камінь ТОЩО.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Миукиртичан Марта Олексіївна на Doc.ua
4.6
Лікар спеціалізується на ортодонтії. Проводить вирівнювання зубного ряду, виправлення прикусу за допомогою брекет-систем, гігієну ротової порожнини та профілактику зубів. Лікує такі хвороби і патології, як: адентія, ретиноєві і надкомплектні зуби