Львів

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Дерматовенеролог Хачатурян Юрій Юрійович на Doc.ua
Лікар-дерматовенеролог. Займається діагностуванням, терапією шкірних захворювань, грибкових, венеричних патологій, хвороб, що передаються статевим шляхом.
Лікар Невролог Корженна Мар’яна Михайлівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології неврологічного профілю. Систематично підвищує кваліфікацію на спеціальних тематичних курсах післядипломної освіти в Україні та за кордоном
Лікар Дерматолог, Косметолог Глушкова Людмила Сергіївна на Doc.ua
Лікар дерматолог першої категорії, косметолог. Спеціалізується на лікуванні себореї, дерматиту, акне, алопеції, екземи. Проводить дерматоскопію, видалення папілом, бородавок і ін.
Лікар Офтальмолог Кашик Наталія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-офтальмолог, лікар вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні офтальмологічних захворювань і патологій. Займається лікуванням запальних захворювань очей.
Лікар Гастроентеролог Дунець Леся Василівна на Doc.ua
Лікар гастроентеролог вищої категорії. Займається лікуванням і профілактикою захворювань органів травної системи. Консультує з питань правильного харчування, харчової алергії і харчової непереносимості
Лікар Психотерапевт Ворона Олена Сергіївна на Doc.ua
Висококваліфікований фахівець з великим досвідом роботи в області використання різноманітних методів профілактики психічних захворювань. Приорітетними напрямами у діяльності Олени Сергіївни є лікування самотизованих розладів, фобій, депресій, вирішення проблем в стосунках і. т. д. Також проводить навчальні тренінги
Лікар Флеболог, Хірург, Судинний хірург Кіхтяк Тарас Андрійович на Doc.ua
Головний лікар хірургічної клініки «Корона» Кіхтяк Тарас Андрійович спеціалізується в області судинної хірургії, проводить профілактику, діагностику та лікування захворювань вен. Приймає пацієнтів з варикозним розширенням вен та венозною недостатністю. Лікує трофічні розлади, флебіт та тромбофлебіт, флеботромбоз. Проводить склеротерапію, видаляє судинні зірочки на ногах
Лікар Стоматолог Лапіда Тетяна  Борисівна на Doc.ua
Спеціалізація по ендодонтичному лікуванню зубів, Дитячий лікар, психологічна адаптація дітей, художня реставраця, відбілювання зубів, професійна гігієна зубних рядів, індивідуальне навчання гігієні порожнини рота та пародонтологія.
Лікар Акушер-гінеколог Красівська Лідія Ярославівна на Doc.ua
Красівська Л. Я. є гінекологом-ендокринологом вищої категорії. Лідія Ярославівна займається діагностикою та лікуванням ендокринних порушень у гінекології, лікуванням безпліддя. Також лікар Красівська лікує патологію шийки матки і запальні захворювання. Вона проводить кольпоскопію, лазерну вапоризацію, УЗ- діагностику в акушерстві та гінекології.
Лікар Психолог, Психотерапевт Франко Мар'яна Віталіївна на Doc.ua
Лікар допомагає при депресії і тривожних розладах (фобіях, підвищеній тривожності, панічних атаках), вирішенні індивідуальних проблем (невпевненість, кризові ситуації, комплекси і занижена самооцінка), посттравматичних стресових розладах. Лікує обсесивно-компульсивні розлади (нав'язливі думки і поведінку), розлади харчової поведінки (переїдання)