Сторінка 41: Приватні лікарі Львова

Лікар Ортодонт Кролівець  Тетяна  Григорівна на Doc.ua
Мене звати Тетяна Кролівець, я лікар-ортодонт із понад 20-річним досвідом у стоматології. Свій професійний шлях я почала ще у 2004 році, закінчивши Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького та пройшовши подальше підвищення кваліфікації в Харківській медичній академії післядипломної освіти. Маю ступінь кандидата медичних наук та вищу кваліфікаційну категорію лікаря-ортодонта. За роки практики я успішно завершила понад 3000 клінічних випадків, включаючи найскладніші ортодонтичні ситуації. У своїй роботі я застосовую сучасні методики лікування, орієнтовані на результат, естетику та комфорт пацієнта. Володію високим рівнем мануальних навичок, що дозволяє мені працювати навіть у найделікатніших клінічних випадках. Професійний розвиток для мене — щоденна реальність. Я очолюю Харківський осередок Асоціації ортодонтів України (АОУ) та постійно ділюся знаннями і досвідом із колегами. Крім медицини, моє життя наповнене родинним теплом: саме родина надихає мене бути уважною, терплячою і відданою своїй справі. У своїй практиці я ціную індивідуальний підхід і завжди намагаюся створити для кожного пацієнта відчуття довіри, підтримки та впевненості. Моя мета — не просто вирівняти зуби, а допомогти кожному пацієнту розкрити свою найкращу усмішку і відчути справжню впевненість у собі.
Лікар Офтальмолог Бігун  Наталія  Михайлівна на Doc.ua
Лікар-офтальмолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні офтальмологічних захворювань і патологій. Приймає дорослих та дітей від 10 років.
Лікар Акушер-гінеколог Моряк  Мар’яна  Данилівна на Doc.ua
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт Кушнір  Ірина  Богданівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-невролог та рефлексотерапевт. Проводить консультації та діагностику захворювань неврологічного характеру та рефлексотерапії
Лікар Ендокринолог Цибуковська Анна Адамівна на Doc.ua
Провідний лікар-ендокринолог Цибуковська Анна спеціалізується на діагностиці та ефективному лікуванні захворювань щитоподібної залози, ожирінні, цукровому діабеті 1 та 2 типу та інших захворюваннях ендокринної системи. До лікаря звертаються з такими проблемами, як: гіпотиреоз, дифузний зоб, тиреоїдит, патології надниркових залоз, діабет, проблеми плідності та виношування вагітності, гіперандрогенія, гіперпролактинемія та ін.
Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Савчак Ольга на Doc.ua
Послуги, які надає лікар: консультація кардіолога, проведення Ехокардіографії, екг з розшифруванням
Лікар Стоматолог Волошин Тарас Богданович на Doc.ua
Стоматолог спеціалізується на сучасному терапевтичному лікуванні зубів, застосовуючи у своїй практиці новітні технології з прямої реставрації зубів, ювелірні методики ендодонтичного лікування каналів зуба
Лікар Невролог Шеремета Маріанна на Doc.ua
Лікар Хірург Федусь Володимир на Doc.ua
Послуги, які надає лікар: лікар хірург дитячий проводить профілактичні обстеження та лікування дітей з хірургічною патологією від 0 до 18 років. Здійснює планову (пахові кили, пупкові кили, кили білої лінії живота), абдомінальна хірургія (лапароскопічна апендектомія) та невідкладну хірургічну допомогу в межах можливості клініки. Видаляє доброякісні утвори шкіри та м’яких тканин: фурункули, атероми, абсцеси, флегмона, панариції, врослі нігті тощо; проводить первинну хірургічну обробку ран, виконує малоінвазивні оперативні втручання із застосуванням як місцевого так і загального знечулення.
Лікар Невролог Чорномаз  Ольга Олексіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Ольга Олексіївна - лікар невролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи. Лікар проводить амбулаторний прийом неврологічних хворих.