Лікар-ортодонт надає кваліфіковану допомогу дорослим пацієнтам та дітям з аномаліями розташування зубів, попереджує їх утворення. Займається лікуванням неправильного прикусу та запальних захворювань ротової порожнини. Консультує на основі аналізу
внутрішньоротових та зовнішньоротових
фотографій та програмних обрахунків
рентген досліджень (ТРГ, КТ, ОПТГ)
Наталія Русланівна лікар-кардіолог. Основні напрямки діяльності: профілактика серцево-судинної патології, консультація та лікування кардіологічних хворих, трактування ЕКГ, інтерпретація результатів обстеження. Лікар дотримується принципів доказової медицини, також за безперервний професійний розвиток.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить відеоендоскопічну діагностику ЛОР-органів; промивання носа по Проетцу, продування слухових труб по Політцеру, промивання лакун. У своїй роботі застосовує авторську методику лазерного лікування хронічного тонзиліту
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології неврологічного профілю. Систематично підвищує кваліфікацію на спеціальних тематичних курсах післядипломної освіти в Україні та за кордоном
Лікар дерматолог першої категорії, косметолог. Спеціалізується на лікуванні себореї, дерматиту, акне, алопеції, екземи. Проводить дерматоскопію, видалення папілом, бородавок і ін.