Юрій Ростиславович займається лікуванням запальних захворювань сечових шляхів, пухлин, сечокам’яної хвороби, ериктильної дисфункції тощо. Лікар проводить контактну лазерну літотрипсію, біопсію простати, ДУЛТ, цистосткопію, відкриті операції в урології.
Тетяна Богданівна - лікар хірург-проктолог. Спеціалізується на малоінвазивних та хірургічних методах лікування гемороїдальної хвороби, анальної тріщини, анальної нориці, анальних поліпів, розкритті гострого парапроктиту, висічення нагноєнної пілонідальної кісти. Лікар виконує такі види діагностики, як аноскопія, ректороманоскопія.
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та УЗД-діагностиці. Займається лікуванням таких захворювань, як: кандидоз, ерозія шийки матки, менопауза, дисплазія шийки матки. Проводить УЗД-діагностику внутрішніх органів
Мар'яна Володимирівна - практикуючий психолог і психотерапевт, консультант по напрямку когнітивно-поведінкової терапії. Спеціаліст в області індивідуального консультування дорослих з питань самооцінки, проблем в особистих і робочих стосунках з іншими людьми
Лідія Антонівна — дієтолог, нутриціолог, допомагає пацієнтам з ожирінням та проблемами зайвої ваги. Проводить оцінку складу тканин огранзму для якісного контролю динаміки процесу схуднення, розробляє схему харчування, комплексну програму корекції ваги
Лікар проктолог. Член асоціації проктології України. Спеціалізується на лікуванні геморою, анальних тріщин. Проводить інфрачервону коагуляцію, лігування латексними кільцями, радіохвильову хірургію.
Лікар спеціалізується на плановій та ургентній хірургічній допомозі. Проводить оперативне лікування захворювань органів черевної порожнини, гнійних захворювань м'яких тканин, варикозного розширення вен ніг. Лікує хронічні рани, трофічні виразки. Виконує пересадку шкіри
Лікар-уролог, андролог, сексопатолог, головний лікар клініки "Біокурс", займається усуненням проблем чоловічого здоров'я, лікуванням аденоми простати, простатиту, а також хвороб нирок. Проводить УЗД простати трансректально для з’ясування максимально точного діагнозу.