Приватні лікарі Львова

Лікар-гастроентеролог спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань органів травлення у дорослих, а саме: стравоходу, шлунку, кишківника, печінки, підшлункової залози та жовчного міхура. Найчастіше до лікаря звертають з гастритами, колітамі та гепатитами
Працює в галузях амбулаторної ортопедії, травматології, спортивної ортопедії. Займається відновленням пацієнтів після різноманітних травм і ушкоджень.
Львів, вул. Івана-Теодозія Куровця, 10
Ростислав Юрійович - лікар-невролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань та станів, як головний біль, головокружіння (мігрень, ДППГ), хронічний нейропатичний біль, як прояв основної патології, м’язова слабкість, ураження черепних/спинномозкових нервів (міастенія гравіс, параліч Белла), нейродегенеративні, демієлінізувальні захворювання (хвороба Альцгеймера, розсіяний склероз), цереброваскулярні захворювання (інсульт), інфекції головного мозку та периферичної нервової системи, неврологічні розлади внаслідок вроджених проблем чи травматичних ушкоджень, рухові розлади, проблеми з координацією (хвороба Паркінсона).
Лікує захворювання периферичних судин, м'яких тканин шкіри, жирової клітковини та ін. Проводить лазерне видалення доброякісних новоутворень шкіри, видаляє гнійники, займається корекцією врослих нігтів, пункції черевної та плевральної порожнини, пункцію вен і артерій будь-якої локалізації
Львів, м. Львів, вул. Залізнична,7
Марк Юрійович – дитячий стоматолог, ортодонт. Лікар спеціалізується на лікуванні зубів дітям в умовах медикаментозного сну/наркозу, вирівнюванні зубів та прикусу дітям, видаленні молочних зубів. Засновник та керівник ортодонтичної школи Марка Харченка
Лікар діагностує та лікує: астенічний синдром, артроз, артрит суглобів, паралічі різного походження, мігрень, захворювання хребта (грижі, остеохондроз), синдром хребтової артерії, запалення головного, спинного мозку, внутрішньо-черепна гіпертензія, розсіяний склероз, епілепсія, різні енцефалопатії, хвороба Паркінсона, порушення кровообігу головного мозку, тремор, неврити, невралгії, аутизм, неврози, порушення сну, артралгія, міалгія, ішіас, анорексія, булімія, проводить реабілітацію після інсульту
Львів, вул. Панча, 5
Мар’яна Ярославівна спеціалізується на сучасних методах діагностики, лікування захворювань органа зору. Проводить корекцію аномалій рефракції, терапію запальних захворювань ока та придатків, хвороб сітківки, зорового нерва.
Львів, вул. Олекси Новаківського, 8/1
Лікар приймає дітей від народження до 18 років.Проводить лікування різних проявів алергій, дерматитів, гострого тонзиліту, ГРВІ, гострого бронхіту, гастроентериту, гельмінтозів. Також проводить діагностику, лікування, контролює одужання. Окрім того Мар'яна Іванівна консультує з вигодовування та догляду за новонародженими дітьми
Львів, м. Львів, пр. Червоної Калини, 35 В
Львів, вул. Дорога Кривчицька, 19
Андрусейко Ярослав Михайлович - спеціалізується на діагностиці та лікуванні вроджених і набутих дефектів прикусу і зубного ряду у дітей та дорослих. У своїй роботі використовує сучасні брекет-системи (самолігуючі, металеві,сапфірові,керамічні), елайнери, пластини та інші знімні і незнімні апарати. Постійно підвищує свої кваліфікаційні навики роботи за допомогою курсів, семінарів та науково-практичних конференцій, як в Україні так і закордоном.
Уляна Юріївна – спеціаліст, у професійні інтереси якого входить діагностика та лікування травм, гриж, сколіозу, деформацій нижніх кінцівок та інших патологій ортопедичного і травматологічного характеру. В своїй роботі лікар ввідає перевагу консервативним методам терапії