Висококваліфікований ортопед-травматолог з досвідом роботи більше 30-ти років. Займається лікуванням пацієнтів із захворюваннями кістково-м'язевої системи, травмами різної локалізації та станами після травм (контрактура, післятравматичний деформуючий артроз, нестабільність суглобів). Є постійним відвідувачем міжнародних науково-практичних конференцій
Спеціалізується на травматології, ортопедії та фізіотерапії. Надає послуги лікування остеохондрозу та невритів. Займається купіруванням гострих та хронічних больових синдромів за допомогою паравертебральної блокади. Має успішний досвід у лікуванні міжхребцевих гриж.
Лікар спеціалізується на ортопедії і травматології. Проводить консультативний прийом, огляд, артроскопічні операційні втручання, синтез переломів, ендопротезування суглобів. Лікує новоутворення кісткові і м'якотканинні, переломи та їх наслідки, запальні і дегенеративні захворювання суглобів, травми
Уляна Юріївна – спеціаліст, у професійні інтереси якого входить діагностика та лікування травм, гриж, сколіозу, деформацій нижніх кінцівок та інших патологій ортопедичного і травматологічного характеру. В своїй роботі лікар ввідає перевагу консервативним методам терапії
Тарас Ярославович спеціалізується на сучасному малоінвазивному оперативному лікуванні переломів та інших травм кісток, клишоногості, плоскостопості. Також лікар проводить всебічну терапію ортопедичних патологій суглобів.
Тарас Романович займається лікуванням порушень та розладів функцій кістково-м'язової системи, що є результатом вроджених вад або дефектів, наслідком травм або захворювань. До лікаря можна звертатись у випадку таких захворювань: артроз, артрит, тенденіт, тендовагініт, остеохондроз, порушення постави