Сторінка 33: Дитячі лікарі Львова

Лікар Отоларинголог Галай-Шалавило Марія на Doc.ua
Лікар отоларинголог дитячий проводить профілактичні огляди дітей від 0 до 18 років. Обстежує, діагностує та призначає лікування захворювань ЛОР-органів відповідно до принципів доказової медицини, проводить тимпанометрію, скринінг слуху. Виконує оперативні втручання: тонзилотомію, тонзилектомію, аденоїдектомію.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Мичко Вікторія Віталіївна на Doc.ua
Мичко Вікторія Віталіївна — лікар-гінеколог і фахівець з ультразвукової діагностики. Проводить профілактику, діагностику та лікування гінекологічних захворювань у жінок різного віку. Має досвід у лікуванні гормональних дисфункцій, запальних процесів та супроводі пацієнток під час планових оглядів. Вирізняється уважністю та орієнтацією на сучасні підходи до жіночого здоров’я.
Лікар Педіатр Ногач Оксана на Doc.ua
Лікар педіатр. Спеціалізується на проведенні профілактичних оглядів спостереження та лікування пацієнтів від народження до 18 років. Також лікар консультує перед вакцинацією, проведення вакцинації та складає індивідуальний графік щеплень.
Лікар Педіатр Будз Наталія Іванівна на Doc.ua
Будз Наталія Іванівна — лікар-педіатр, спеціалізується на спостереженні, діагностиці та лікуванні дітей різного віку — від новонароджених до підлітків. Професійно супроводжує дітей на всіх етапах росту та розвитку, надає кваліфіковану допомогу при гострих та хронічних захворюваннях. Наталія Іванівна — уважний і турботливий лікар, який вміє знайти підхід як до малюка, так і до батьків. У своїй роботі керується сучасними медичними стандартами, створюючи довірливу атмосферу під час прийому.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Романів Христина Назарівна на Doc.ua
Христина Назарівна – лікар стоматолог-ортодонт. Спеціалізується на ортодонтичному лікуванні. Лікар постійно вдосконалює свої знання та навички за допомогою курсів та семінарів.
Лікар Стоматолог Лучкова Катерина  на Doc.ua
Послуги, які надає лікар: Комплексне лікування зубів у дітей.
Лікар Стоматолог Брунець Віра на Doc.ua
Лікар Стоматолог Пецюх  Соломія  Іванівна на Doc.ua
Привіт! Я Соломія — людина, яка щиро вірить, що здорова, красива усмішка змінює життя. Ще в дитинстві я знала: моє покликання — медицина. У старших класах серце підказало мені, що хочу дарувати людям впевненість через догляд за їхніми усмішками. Мій шлях у професію почався у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, куди я вступила у 2016 році. Після закінчення університету та інтернатури у 2023 році я не зупинилася — адже стоматологія вимагає постійного розвитку. Курси, лекції, майстер-класи — це вже стиль мого життя. Я працюю з найсучаснішими методиками та матеріалами, щоб ви отримували найкращий результат — усмішку, яка світиться здоров’ям і щастям. Найбільше натхнення для мене — бачити, як ви виходите з клініки з радістю на обличчі. Саме для цього я обрала свою професію
Лікар Подолог Леонідова Юлія Володимирівна на Doc.ua
Лікар УЗД-фахівець Гапаляк Володимир Романович на Doc.ua
Консультація
Володимир Романович - лікар з ультразвукової діагностики. Виконує УЗД черевної порожнини, нирок та сечового міхура, легень, щитовидної залози, кульшових суглобів, слинних залоз, лімфатичних вузлів, нейросонографію, УЗД м‘яких тканин та органів калитки. Володимир Романович веде прийом дітей від народження і до 18 років.