Сторінка 21: Дитячі лікарі Львова

Лікар УЗД-фахівець Лецик Андріана Іванівна на Doc.ua
4.0
Лецик Андріана Іванівна — лікар ультразвукової діагностики, яка спеціалізується на виявленні патологій за допомогою сучасного УЗД-обладнання. Виконує ультразвукові обстеження органів черевної порожнини, малого таза, щитоподібної залози, а також суглобів у пацієнтів різного віку — як дітей, так і дорослих.
Лікар Стоматолог Пецюх  Соломія  Іванівна на Doc.ua
4.0
Привіт! Я Соломія — людина, яка щиро вірить, що здорова, красива усмішка змінює життя. Ще в дитинстві я знала: моє покликання — медицина. У старших класах серце підказало мені, що хочу дарувати людям впевненість через догляд за їхніми усмішками. Мій шлях у професію почався у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, куди я вступила у 2016 році. Після закінчення університету та інтернатури у 2023 році я не зупинилася — адже стоматологія вимагає постійного розвитку. Курси, лекції, майстер-класи — це вже стиль мого життя. Я працюю з найсучаснішими методиками та матеріалами, щоб ви отримували найкращий результат — усмішку, яка світиться здоров’ям і щастям. Найбільше натхнення для мене — бачити, як ви виходите з клініки з радістю на обличчі. Саме для цього я обрала свою професію
Лікар Хірург Борчаковська Вікторія Сергіївна на Doc.ua
4.0
Спеціалізується на реабілітації при захворюваннях хребта, суглобів, м’язовому дисбалансі, плоскостопості та відновленні після травм.
Лікар Терапевт Туцька  Ілона  Андріївна на Doc.ua
Лікар Отоларинголог Невмивайко Микола Іванович на Doc.ua
Лікар володіє професійними навичками, тактикою та прийомами поліклінічної лікарської діяльності, амбулаторними та стаціонарними видами операцій на Лор-органах Діагностуює, лікує та проводить профілактику захворювання вуха, горла, носа, алергічних захворювань.
Лікар Хірург Бурда Олександра на Doc.ua
Лікар Пульмонолог Лига  Ольга  Володимирівна на Doc.ua
Лікар УЗД-фахівець Сорочук Оксана  Степанівна на Doc.ua
Консультація
Провідний спеціаліст проводить УЗД черевної порожнини і залчеревинного простору, Уздмалої миски, калитка, УЗД судин, УЗД кульшових суглобів, ЕХО КГ.
Лікар УЗД-фахівець Татарінова Оксана Михайлівна на Doc.ua
Консультація
Проводить дослідження органів черевної порожнини, малого тазу, щитоподібної та паращитовидних залоз, молочних залоз, грудних залоз, органів чоловічої та жіночої статевих систем, слинних залоз тощо
Лікар Реабілітолог Ціммер Наталія на Doc.ua