Лікар загальної практики та сімейної медицини. Закінчила Запорізький державний медичний університет. Досвід роботи- 5 роки. Сучасний лікар, добре володіє комп‘ютерною медичною системою, уважна, ввічлива, кмітлива. Постійно поглиблює свої знання, відвідує тренінги курси та лекції. Користується принципом «Індивідуальний підхід до кожного пацієнта». Забезпечить якісну та швидку медичну допомогу дорослим та дітям.
Пріоритетні напрямки роботи Дмитра Євгеновича – лікування остеохондрозу, сколіозу, вроджених захворювань (кривошия, дисплазія тазостегнових суглобів і т.п.), клишоногості, викривлення стоп, плоскостопості, ревматоїдного артриту, переломів і вивихів суглобів, артрозу і бурситів
Людмила Олександрівна володіє всіма сучасними методами діагностики і терапії захворювань шлунково-кишкового тракту, застосовує щадні методи лікування, дає рекомендації по складанню харчування дітей будь-якого віку.
Віктор Васильович лікар-терапевт (вищої категорії). Спеціаліст широкого профілю, оскільки лікує захворювання дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, сезонні захворювання та ін.
Євген Михайлович - травматолог-ортопед. Займається безопераційним лікуванням остеохондрозу, сколіозу, вроджених захворювань (кривошия, дисплазія тазостегнових суглобів і т.п.), клишоногості, викривлення стоп, плоскостопості, ревматоїдного артриту, переломів і вивихів суглобів, артрозу і бурситів
Олександр Леонідович спеціалізується на терапії патологій, які потребують оперативного лікування. Проводить операції з видалення гриж, доброякісних новоутворень, м'яких тканин. Займається терапією гнійних хірургічних захворювань, постін'єкційних абсцесів.
Анастасія Іллівна - практичний психолог, арт-терапевт, аналітичний консультант, майстер психологічних, трансформаційних ігор. Проводить індивідуальну терапію для дітей, дорослих. Консультує з питань подружніх, дитячо-батьківських взаємин, веде психологічний супровід дітей в шлюборозлучному процесі. Є керівником майстерні психології та арт-терапії «інтенція»
Віталій Рудольфович має багаторічний досвід діагностування, подальшого лікування хвороб за профілем офтальмології. Лікар Лисак підбирає контактні лінзи, лінзи для очкової корекції. Також він володіє методиками проведення апаратної діагностики органів зору.
Світлана Юріївна вже більше 30 років проводить лікування хвороб інфекційного характеру. Лікар надає консультативно-діагностичну допомогу в лікуванні распіраторні-вірусних, кишкових інфекцій та ін. Світлана Юріївна - автор численних наукових статей і експерт програм телеканалів Кривого Рогу.