Доктор Ткачуковский є досвідченим фахівцем і кваліфікованим анестезіологом, що володіє всіма сучасними технологіями анестезії, включаючи нейроаксиальну анестезію, також лікар на практиці застосовує методики еферентної терапії.
Олександр Валентинович лікар медицини невідкладних станів вищої категорії. Надає екстрену та невідкладну медичну допомогу на виїзді, здійснює медичний супровід пацієнтів до стаціонару. Володіє методами інтенсивної терапії та реанімації, що застосовуються на догоспітальному етапі при критичних станах, спричинених гострими захворюваннями та нещасними випадками.
Лікар-анестезіолог, має вищу лікарську категорію, кандидат медичних наук, володіє всіма методами анестезіологічного забезпечення при операціях на судинах і серці і лікування критичних станів.
Завідуюча відділенням інтенсивної терапії. Доктор Калашникова займається наданням реанімаційної допомоги новонародженим, а також недоношеним дітям, які мають патології розвитку серця та інших органів або їх комбінації.
Лікар-анестезіолог, вперше в Україні застосував методику екстракорпоральної підтримки життєдіяльності (ЕКМО) у дорослих і дітей. Провідний спеціаліст у галузі екстракорпоральних методів лікування дисліпідемії (каскадна плазмафільтрація) і кардіоміопатія (імуносорбція). Щорічно консультує більше 1500 пацієнтів і проводить більше 1000 процедур екстракорпоральної гемокорекції. Щорічно забезпечує штучний кровообіг близько 300 оперативних втручань у дорослих і дітей. Має міжнародний сертифікат GCP.
Оксана Володимирівна займається наданням реанімаційної допомоги недоношеним, а також новонародженим дітям, які мають різні патології, аномалії і вади розвитку серця до операції і після проведеного хірургічного втручання.
Ірина Валеріївна займається ведення недоношених дітей з низькими показниками маси тіла, вродженими вадами серця, недостатність дихальної функції, а також виконує всі анестезіологічні маніпуляції.
Тетяна Миколаївна забезпечує проведення всього спектру анестезіологічних маніпуляцій, налагоджує ентеральне і парентеральне харчування в разі вроджених серцево-судинних вад у дітей та ін.
Лікар-анестезіолог, проводить анестезіологічне забезпечення оперативних втручань на серці та судинах. Працює з пацієнтами різного віку, знаходячи індивідуальний підхід до кожного хворого.
Лікар-анестезіолог, забезпечує штучний кровообіг при кардіохірургічних втручаннях. При тяжкому перебігу дихальної та серцево-судинної недостатності надає екстракорпоральну підтримку життєдіяльності. Спеціаліст в сфері екстракорпоральних методів гемокоррекціі (ультрафільтрація, гемодіаліз, КПФ). Має міжнародний сертифікат GCP.