Володимир Іванович спеціалізується на діагностуванні та лікуванні захворювань нервової системи, черепно-мозкових травм, екстрапірамідних захворювань, хвороб мотонейрона, судомних синдромів, пухлини головного, спинного мозку, порушень сну.
Лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії. Надає послуги з лікування та діагностики патологій хребта, вегетативних розладів, судинних захворювань головного мозку, захворювань нервової системи.
Лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії. Надає послуги з лікування та діагностики патологій хребта, судинних захворювань головного мозку, захворювань нервової системи.
Інна Миколаївна в роботі використовує всі можливі сучасні методи діагностики та лікування хронічних захворювань нервової системи: вегетативної дистонії, невралгії, мігрені, радикуліту і остеохондрозу. Підбирає фізіотерапевтичні методи лікування, медикаментозні лікувальні блокади і реабілітацію.
Лікар працює на основі evidence based medicine (доказова медицина), це дає можливість пацієнту отримати найкращий результат за найкоротший час, без зайвих аналізів, з алгоритмами та схемами виключно доведенної ефективності.