Лікар, КАНДИДАТ МЕДИЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ, має колосальний досвід роботи в області онкології, спеціалізується на складанні програм індивідуального лікування поширених форм ракових пухлин грудної клітини, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи і шкіри. Застосовує АЛЬТЕРНАТИВНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ (гомеопатія, дієто-, фітотерапія, психо-соматична корекція та ін.) та ПРОФІЛАКТИКИ ОНКОЛОГІЧНИХ ХВОРОБ (первинна профілактика - до появи хвороби за наявності спадкової схильності; вторинна профілактика - запобігання прогресування передпухлинних захворювань; третинна профілактика - запобігання рецидивам після хірургічного лікування, хіміотерапії або променевої терапії).
Лікар гомеопат, проводить лікування гострих і хронічних захворювань, психологічну корекцію, а також корекцію остеопатичною технікою. Спеціаліст в області підготовки подружжя до пологів, а також основам догляду за новонародженим. Має навички в спіральній гімнастиці для вагітних.
Роман Вікторович є кваліфікованим неврологом, фахівцем в області Су Джок акупунктури, вегето-резонансного тестування. Лікар є постійним учасником з'їздів неврологічних клубів, міжнародних науково-практичних конференцій на неврологічну тематику.
Лікар-іридолог за допомогою дослідження райдужної оболонки ока, діагностує хвороби хребта і суглобів, захворювання внутрішніх органів. Працює у своїй галузі більше 17-років. Здійснює лікування, застосовуючи сучасні методики у рефлексотерапії, йоги, спортивних заняттях, фізіотерапії і лікувальному масажі