Девіз з яким йде по життю «Якщо ви не керуєте власними цілями, ними керує хтось інший». Обрала професію психолога, бо має бажання робити людей щасливими.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Працюю з дорослими і дітьми від 3-х років, підлітками і батьками. Допомагаю впоратися з тривогою, панічними атаками, наслідками травматичних подій, стресом, емоційним вигорянням, нав’язливими думками, не стабільною самооцінкою. В роботі використовую методи КПТ, сучасні доказові підходи, арт-терапевтичні техніки та індивідуально підбираю інструменти відповідно до потреб кожної особистості. Я автор курсів: для дорослих: «Самооцінка»; для батьків дітей дошкільного віку «Дитячі емоції»; для підлітків: «9-13 років», «14-17 років».
Лікар психолог Литвиненко Наталія Григорівна спеціалізується на онкопсихології і психології відносин. Вона надає підтримку і допомагає поліпшити психоемоційний стан онкологічно хворим людям, їх друзям, близьким і родичам. А також допомагає створити гармонійні відносини парам, вирішити проблеми сексуального характеру і багато іншого.