Лікар-стоматолог здійснює комплексний підхід до діагностики та лікування пацієнта, заснований на принципах доказової медицини. Займається лікуванням некаріозних уражень, карієсу, пульпіту, періодонтиту, захворювань тканин пародонта у дорослих і дітей
Головний лікар, лікар стоматолог-хірург, ортопед. Має вищу медичну освіту, закінчив Українську медичну стоматологічну академію, практикує вже 17 років. Щороку проходить курси по підвищенню кваліфікації у закордонних та українських лекторів. Займається імплантацією, кістковою аугментацією, пластикою ясен, проводить відкритий кюретаж зубів, відкритий та закритий синус ліфт, проводить видалення зубів любої складності. Відновлює зуби як цирконієвими так і металокерамічними коронками.
Лікар стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед є професіоналом своєї справи. Займається діагностикою та лікуванням захворювань ясен і зубів, таких як: карієс, періодонтит, пульпіт. Проводить естетичне протезування, пломбування зубів, шинування, лікування каналів.
Моя робота стоматолога – це не тільки лікування, але й створення позитивного досвіду для пацієнтів. Я завжди прагну до того, щоб візит до мене був максимально комфортним і безболісним. Розумію, що для багатьох людей стоматологічне лікування може викликати стрес, тому намагаюся зробити все можливе, щоб пацієнти відчували себе спокійно і впевнено. Уважність до деталей та тепле спілкування допомагають мені створювати довірливі стосунки з кожною людиною.