Євген Вікторович - лікар невідкладних станів, який надає консультацію та невідкладну медичну допомогу хворим і постраждалим на місці та під час транспортування.
Олександр Валентинович – лікар медицини невідкладних станів вищої категорії, який забезпечує швидку та професійну допомогу у критичних ситуаціях. Надає екстрену медичну допомогу на виїзді, супроводжує пацієнтів до стаціонару та ефективно стабілізує стан у гострих випадках. Володіє сучасними методами інтенсивної терапії та реанімації, застосовуючи їх на догоспітальному етапі при гострих захворюваннях і травмах.
Лікар невідкладної допомоги, сімейний лікар першої категорії. Займається діагностикою, веденням і лікуванням різних захворювань травної, дихальної, серцево-судинної систем і інфекційних захворювань на дому.
Сімейний лікар першої категорії, лікар медицини невідкладних станів, фахівець в області лікування захворювань таких напрямків, як терапія, гастроентерологія, кардіологія і педіатрія. При необхідності направляє пацієнта на аналізи і консультації вузькоспеціалізованих лікарів.
Терапевт першої категорії, кардіолог, лікар невідкладної допомоги, надає кваліфіковану медичну допомогу в лікуванні кардіологічних, дихальних, ендокринних, інфекційних захворювань і патологій мочевидільної і травної систем. Веде прийом дітей з 6 років.
Сімейний лікар першої категорії, кардіолог, УЗД-фахівець, приймає дорослих і дітей з 6 років, займається лікуванням хронічних захворювань внутрішніх систем організму, інфекційних сезонних захворювань, ендокринних порушень.