Лікар-онколог-дерматолог, трихолог, трансплантолог волосся. Кандидат медичних наук. Займається лікуванням: целюліту, розацеа, алопеції, купероза, грибка нігтів, вітіліго, комедонів, псоріазу, гемангіом, постакне, себорейного дерматиту, свербежу. Автор понад 16 наукових робіт і 1 патенту на винаходи в області лікування шкірних захворювань
Лікар-дерматовенеролог, трихолог. Проводить дерматоскопію, видаляє новоутворення лазером, радіохвильовим методом, рідким азотом. Консультує пацієнтів із захворюваннями волосся і шкіри голови, проводить тріхоскопію, мезотерапію, плазмоліфтінг волосся.
Стрікова Наталія Романівна.
Лікар-дерматовенеролог, дерматовенеролог дитячий, трихолог.
Лікар ІІ категорії.
Стаж: 10 років.
Приймаю: діти, дорослі.
У своїй професійній діяльності керуюсь принципами доказової медицини, відповідальності та постійного професійного розвитку.
У своїй роботі прагну індивідуального підходу до кожного пацієнта, заснованого на довірі та відкритому спілкуванні.
Дерматовенеролог, дерматокосметолог, трихолог. Займається лікуванням шкірних захворювань і різних патологій, а також проблем з волоссям і шкірою голови. Видаляє новоутворення шкіри. Лікує вугрову хворобу.
Руслана Юріївна лікар дерматовенеролог, трихолог. Спеціалізується на діагностиці та лікування шкіри і її придатків. Проводить дерматоскопію, біопсію шкіри.
Євгенія Миколаївна спеціалізується на діагностиці та терапії хронічних захворювань шкіри, та волостстої частини голови, урогенітальних інфекцій. Діагностика і лікування акне, діагностика і лікування розацеа, лікування периорального дерматиту, лікування себорейного дерматиту, атопічного дерматиту, лікування різних видів герпесу. Лікування оніхомікозу.
Діагностика та лікування псоріазу
Діагностика та лікування венеричних захворювань.
Проводить терапевтичне лікування втрати волосся ( андрогенетичні, дифузні , посттравматичні алопеції, гніздові алопеції)
Успішно використовує комплексну терапію, інєкційні методики лікування, та підтримуючі доглядові процедури.
Катерина Михайлівна – лікар дерматовеноролог, трихолог. Проводить консультативний прийом, діагностику та лікування захворювань дерматологічного профілю дорослим та дітям від народження. Також Катерина Михайлівна виконує різні лікувальні та косметологічні процедури (мезотерапія, плазмоліфтинг обличчя, шиї, декольте, волосяної ділянки голови, кистей рук, розтяжок; ексфоліація поверхневого шару епідермісу спини та ін.)
Спеціаліст високої кваліфікації з трихології і трихоскопії. Проводить лазерне лікування волосся LaseMD, ін'єкційні методики мезотерапії і біоревіталізації, плазмотерапіі Regen Lab. Призначає терапію нутрієнтами і лікувальними комплексами. Підбір домашнього догляду Orising тощо.