Стоматолог, що спеціалізується на терапевтичному лікуванні зубів, зубних рядів. Лікує карієс, пародонтит, періодонтит у дітей. Має першу кваліфікаційну категорію лікаря.
Лікар-стоматолог, цілком спеціалізується на ортодонтичній стоматології. Здійснює корекцію прикусу і неправильно розташованих зубів (кривих, нерівних, щілин між зубами), застосовуючи ортодонтичні апарати.
Наталія Юріївна - лікар-стоматолог першої категорії, компетентна і має значний досвід в терапевтичній стоматології. Веде консультативний прийом, проводить терапію стоматологічних захворювань, здійснює чистку зубних каналів і видалення хворих нервів.
Лікар спеціалізується в терапевтичної та ортопедичної стоматології. Проводить терапевтичне і ендодонтичне лікування, реставрацію, операції клінічної пародонтології та ін. Має вищу категорію в медицині
Лікар-стоматолог надає кваліфіковану допомогу при будь-яких стоматологічних захворюваннях і проводить професійну гігієну порожнини рота. Займається лікуванням карієсу і його ускладненнями, профілактикою стоматологічних захворювань, лікуванням кореневих каналів
Спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить консультації, прямі реставрації, відбілювання зубів. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень, відновленням зубів.
Остап Формус – це лікар, який завжди прагне до досконалості. Він відомий своєю увагою до деталей та індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Його методи лікування базуються на сучасних дослідженнях і технологіях, що дозволяє досягати найкращих результатів у короткі терміни. Його пацієнти можуть бути впевнені, що отримають найвищий рівень обслуговування і досягнуть бажаного результату.
Остап Формус не зупиняється на досягнутому. Він продовжує вдосконалювати свої навички та розширювати свої знання, беручи участь у численних міжнародних конференціях та симпозіумах. Його вклад у розвиток ортодонтії в Україні та за її межами є безцінним, а його ім'я стало синонімом якості та професіоналізму в цій галузі.
Заступник головного лікаря стоматології "Freedents", область професійної діяльності - естетична і терапевтична стоматологія, відбілювання і профілактика, пародонтологія, ендодонтичне лікування зубів. Також Ганна Олександрівна є фахівцем в області ін'єкційної косметології