Лікар проведе діагностику, надасть консультацію з приводу таких проблем із зубами, як: відсутність зубів (адентія), карієс, видалення кіст щелеп, а також видалить зуб будь-якої складності, зробить імплантацію зубів і ін.
Дитячий стоматолог. Євген Валентинович володіє сучасними методиками у галузі дитячої терапевтичної стоматології. Займається лікуванням карієсу, каналів зуба, пульпіту, періодонтиту та ін.
Олена Сергіївна – лікар-стоматолог терапевт та ендодонтист. Здійснює обробку та пломбування кореневих каналів зубів під мікроскопом. До того ж лікар лікує карієс, проводить художню реставрацію зубів, професійну гігієну і відбілювання зубів. За потреби проведе урок гігієни та підбір індивідуальних засобів. Олена Сергіївна веде і дитячий прийом (лікування карієсу молочних зубів та його ускладнень, видалення молочних зубів).
Доктор Качерай спеціалізується на корекції зубних поразок терапевтичного профілю. Так, в сферу професійної діяльності Олександра Васильовича входить терапія пульпіту і поразок тканин пародонта (періодонтит і ін.).
Спеціалізується на дитячій стоматології. Особливу увагу приділяє профілактиці і лікуванню початкового карієсу на постійних і тимчасових зубах. Виконує професійну гігієну порожнини рота у дітей, консультує батьків з питань профілактики стоматологічних захворювань. Бере участь в прямих ефірах «Громадської приймальні» на каналі «Київ»
Олена Ігорівна в своїй практиці застосовує мінімально-інвазивне лікування. Спеціаліст займається ендодонтичним лікуванням зубів, відбілюванням зубів і гігієнічним чищенням ультразвуком і Аir Flow, Vector-терапією та художньою реставрацією. Проводить індивідуальне консультування пацієнтів по догляду та гігієною порожнини рота.