Лікар-стоматолог, хірург-імплантолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології, протезуванні, імплантації і видаленні зубів. Проводить реконструктивні операції, спрямовані на відновлення зубного ряду після перенесених травм або захворювань
Лікар спеціалізується на хірургічній стоматології та косметології. Проводить плазмотерапію ENDORET і ENDORET GEL, біоревіталізацію, мезотерапію, регенерацію тканин ротової порожнини в імплантології та хірургічній стоматології (хірург-асистент) - ENDORET, ін'єкції у ясна, ін'єкції у скронево-нижньощелепний суглоб
Забезпечує індивідуальний підхід в хірургічному лікуванні, враховуючи діагноз, анатомію і функціональність щелепи, емоційні особливості пацієнта. Проводить видалення зубів і коренів різного ступеня складності. Відновлює втрачені зуби з використанням найсучаснішої техніки протезування - установки дентальних імплантів
Андрій Васильович спеціалізується на хірургічній та загальній стоматології, проводить лікування гінгівіту, карієсу, періодонтиту, періоститу, пульпіту, стоматиту, зубного каменю, адентії
Лікар спеціалізується на стоматологічної хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування, оперативні втручання. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Олександр Дмитрович стоматолог-імплантолог, стоматолог-хірург. Більше 5 років займається хірургічним лікуванням, встановленням імплантів та видаленням зубів.
Основними пріоритетами лікаря в хірургічній практиці є якість та швидкість, безболісність та комфорт пацієнта, командна робота лікаря та пацієнта, а також комплексний підхід до будь-якої стоматологічної проблеми
Доктор спеціалізується на стоматології та хірургії. Проводить консультативний прийом, видалення зубів будь-якої складності (в тому числі зубів мудрості і ретинових), кісткову пластику, синус-ліфтинг, видалення новоутворень в ротовій порожнині, пластику ясен
Лікар спеціалізується на хірургічній стоматології. Проводить видалення зубів, будь-якого рівня складності, хірургічне апікальне подовження коронки зуба, пластику вуздечки, дентальну імплантацію, пластику м'яких тканин