Київ, бульв. Миколи Руденка (бульв. Кольцова), 14 Е
3 роки клінічного досвіду в пародонтології та професійній гігієні. Спеціалізується на консервативному та хірургічному лікуванні захворювань пародонту, працює з використанням мікроскопа для точної діагностики та мінімально інвазивних втручань. Проводить професійну гігієну під збільшенням, лікування ясен за сучасними протоколами (SRP, MINST), а також хірургічні втручання при пародонтиті та рецесіях для відновлення здоров’я та естетики ясен.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Людмила — лікар-пародонтолог, яка дбайливо допомагає пацієнтам зберегти здоров’я ясен, свіжість подиху та красу усмішки. У своїй роботі вона поєднує сучасний підхід до пародонтології, уважність до деталей і щире бажання зробити кожен візит максимально комфортним. Як членкиня ГО «Українська Асоціація Пародонтології та Остеоінтеграції», Людмила постійно вдосконалює свої знання та використовує сучасні методики профілактики, лікування ясен і професійного догляду за зубами. Вона допомагає не лише усунути запалення чи дискомфорт, а й підтримувати здоров’я усмішки на довгі роки — від професійної гігієни та догляду за імплантами й вінірами до делікатного відбілювання та індивідуальних рекомендацій для домашнього догляду. Для Людмили важливо, щоб пацієнти відчували турботу, спокій і впевненість у своїй усмішці після кожного прийому.
Тетяна Миколаївна - лікар стоматолог-терапевт вищої категорії, веде прийом дорослих і дітей з 6 років. Лікар займається лікуванням зубів, ясен, карієсу, каналів зубів, також проводить професійну чистку зубів, художню реставрацію зубів, відбілювання зубів та ін.
Провідний лікар. Пародонтолог, терапевт. Спеціалізується на лікуванні гінгівіту, важких форм пародонтиту, кістковій регенерації, комплексній профілактиці та підтримуючій терапії, плазмоліфтингу та ін'єкційних методах лікування. Має великий досвід роботи з мікроінвазивними технологіями та функціональною естетикою ясен. Стаж роботи понад 12 років
Туз Оксана Євгеніївна — висококваліфікований пародонтолог із досвідом роботи. Її професійна діяльність спрямована на лікування захворювань тканин пародонту із застосуванням сучасних методик та протоколів. Оксана Євгенівна відома своєю уважністю, емпатією та високими стандартами роботи. Вона прагне забезпечити пацієнтам не лише якісне лікування, а й комфорт під час кожного візиту.
Запишіться на консультацію до Оксани Євгенівни, щоб отримати якісну діагностику, лікування та професійні поради щодо догляду за ротовою порожниною. Здоров’я ваших ясен — у надійних руках!
Дмитро Андрійович - лікар стоматолог. Спеціалізується на терапевтичній стоматології, парадонтології та хірургічній стоматології. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років. Лікар проводить професійну гігієну, пародонтологічне лікування, видалення зубів, тощо.
Лікар-стоматолог вищої категорії. Має 2 вищі категорії з терапевтичної та дитячої стоматології. Стаж роботи 25 років. Проводить комплексний терапевтичний та дитячий прийом, займається реставрацією зубів, діченням каналів, герметизацією фісур, лікуванням пульпіту та карієсу зубів, пломбуванням кореневих каналів, реставрацією зубів за допомогою техніки армування – адгезивний міст, шинуванням рухомих зубів, лікуванням пародонтиту та лікування пародонтиту. Відмінною рисою прийому лікаря є індивідуальний підхід до кожного клієнта, при цьому обираючи оптимальний метод лікування з використанням виключно інноваційних технологій.
Лікар-стоматолог вищої категорії. Дар'я Сергіївна досягла великих успіхів у високохудожній естетичній реставрації бічних та фронтальних зубів, відбілюванні та пародонтології. Відновлює дефект відсутності одного зуба без протезування коронками. Дитячий стоматолог. Проводить комплексний терапевтичний та дитячий прийом, займається реставрацією зубів, діченням каналів, герметизацією фіссур, лікуванням пульпіту та карієсу зубів, пломбуванням кореневих каналів, реставрацією зубів за допомогою техніки армування – адгезивний міст, шинуванням рухомих зубів, лікуванням пародонтиту.
Спеціалізується на лікуванні всіх видів карієсу та його ускладнень. Проводить професійну гігієну ротової порожнини, лікування пародонтиту,запалення ясен. Застосовує сучасні методики лікування та пломбування кореневих каналів. Займається лікуванням зубів у дітей та дорослих