Приватні лікарі Києва

Київ, ул. Льва Толстого, 8
Лікар спеціалізується на проведенні омолодження за допомогою сучасних популярних апаратних методик, апаратній косметології, ін'єкційних методиках, видаленні рубців, судинної сітки і лазерному лікуванні. У медицині Карина Володимирівна понад п'ять років, є членом двох професійних асоціацій
Київ, вул. Дніпровська набережна, 25
Київ, вул. Нижній Вал, 49а
Педіатр діагностує і лікує соматичні та інфекційні патології у дітей раннього та старшого віку на амбулаторному етапі. Зокрема, спеціалізується на лікуванні таких захворювань, як: вроджені та набуті вади серця, порушення серцевого ритму і провідності, вегетативна дисфункція, артеріальна гіпо- та гіпертензія, запальні захворювання суглобів, захворювання сполучної тканини. Організовує вакцино-профілактику інфекційних захворювань у дітей. Проводить планування профілактичних щеплень, веде спостереження за новонародженими дітьми на педіатричній дільниці. Дає комплексну оцінку стану здоров'я дитини. Надає невідкладну допомогу на догоспітальному етапі
Київ, пр. Воздухофлотский, 50/2
Спеціалізується на мезотерапії, пілінгу, апаратный косметології, проводить масаж обличчя. Наталія Миколаївна допомагає пацієнтам з розацеа, дерматитами, висипом вугрів і ін.
Київ, Драгомирова 2-а
Олена Вікторівна - лікар-подолог. Фахівець спеціалізується в області подологии. Упродовж 5 років успішно робить повний спектр по профілактиці, діагностиці і терапії захворювань стопи : оніхомікозу, гіперкератозу, натоптишів, бородавок, мозолів, гіпергідрозу, піднігтьова гематома, проводить лікування врослого нігтя різних стадіях складності, виявлення шпори п'яти, займається протезуванням і установкою систем, що коригують, обробкою діабетичної стопи. Парафінотерапія, релаксуючі ванночки. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за фахом. Веде прийом дорослих та дітей від 10 років
Лікує серцеву недостатність, різні види аритмії, гіпертонічну хворобу, соматоформну вегетативну дисфункцію, симптоматичну артеріальну гіпертензію, ішемію, пороки серця (вродженої, придбаної природи).
Лікар-остеопат, вертебролог, працює з патологіями в остеопатичній практиці. Лікує болі в спині, головні болі, енурез, остеохондроз, парестезії, артрози, больові симптоми, пов'язані з грижами міжхребцевих дисків, міжреберні невралгії, вегетосудинну дистонію, радикулопатії, наслідки перенесених черепно-мозкових травм і порушень мозкового кровообігу, порушення сну, наслідки родових травм головного і спинного мозку.
Лікар стоматолог - ортодонт, виправляє прикус і різні дефекти зубощелепного апарату. З цією метою використовує капі, пластинки, брекети та іншу апаратуру.
Вероніка Іванівна — сертифікований отоларинголог, спеціалізується на діагностуванні та лікуванні найпоширеніших ЛОР-захворювань: тонзиліту і аденоидита, алергічного риніту, гаймориту, риносинусита, отиту, фарингіту, а також володіє безопераційним методиками лікування.
Владлена Сергіївна займається лікуванням ЛОР-органів, проводить ендоскопію, пункцію гайморових пазух, продування і катетерезірованіе слухових труб, репозиція кісток носа, видалення атером і т.д.
Петро Миколайович займається консервативним та хірургічним лікуванням варикозного розширення вен, тромбофлебіта, трофічніх виразок, судинної сітки. Для лікування варикозу використовує метод ендовенозної лазерної коагуляції