Лікар педіатр займається лікуванням дітей від народження. Веде часто хворіючих дітей, дітей з хронічною алергопатологією, астмою, хронічним бронхітом та ін. Також Катерина Сергіївна є фахівцем зі специфічної імунотерапії і використання спелеотерапії в пульмонології.
Лікар робить масаж для дітей з ДЦП і тим самим сприяє поліпшенню працездатності м'язів дитини. Адже завдяки цьому масажу знижуються вегетативні та трофічні розлади, відбувається розслаблення гіпертонусу м'язів і поліпшується загальний стан дитини.
Оксана Ігорівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Вона проводить лікування тканин пародонту, каріозних пошкоджень і їх ускладнень. Також доктор Савчук виконує художні реставрації.
Гуренко Олександр Володимирович досвідчений масажист, який володіє елементами мануальної терапії і вісцеральної хіропрактики. Учень професора Академії мануології Набойченко Валерія Миколайовича.
Лікар педіатр Матвєєва Ганна Станіславівна має великий досвід роботи з дітьми. Проводить профілактичні щеплення згідно з календарним планом вакцинації, створення індивідуального графіка вакцинацій, ведення дітей до 1 року, профілактичні огляди дітей до 18 років, ведення часто хворіючих дітей, діагностика та призначення лікування
Лікар стоматолог-хірург спеціалізується на дентальній імплантації, видаленні зубів будь-якого ступеня складності, гінгівопластиці, пластиці вуздечок язика, губи. Доктор є активним учасником наукових конференцій, семінарів, майстер-класів по стоматології
Лікар спеціалізується на психіатрії, психотерапії і психології. Проводить індивідуальне консультування, психодіагностику, медикаментозну терапію, психотерапію (коучинг, гештальт - психотерапію, тілесно - орієнтовану психотерапію). Веде прийом для дітей від 14 років
Наталія Іванівна - кваліфікований дитячий стоматолог, займається лікуванням карієсу молочних зубів і його ускладнень, також проводить профілактику і лікування постійних і тимчасових зубів. Виконує видалення зубів без болю
Наталія Сергіївна досвідчений стоматолог-терапевт. Займається лікуванням карієсу зубів і його ускладнень, молочних і постійних зубів, реставрацією зубів сучасними світловідбиваючими матеріалами. Виконує професійну гігієну порожнини рота, ендодонтії, використовує лазер в стоматології. Має навички проведення комп'ютерної анестезії та пломбування каналів гарячою гутаперчею