Приватні лікарі Києва

Лікар спеціалізується на офтальмології. Лікує глаукому, катаракту, захворювання сітківки, аномалії рефракції, запальні захворювання очей та допоміжного апарату, тощо.
Харків, вул. Роганська, 3
Лікар стоматолог, працює у напрямку терапевтична стоматологія: ефективно лікує періодонтит, пульпіт, пародонтоз, глосит і т.д., проводить мікропротезування, відбілювання і прямі реставрації зубів.
Молодий, перспективний фахівець з відмінною теоретичною підготовкою в питаннях терапевтичної стоматології. В роботі використовує найсучасніші технології і матеріали для пломбування та естетичної реставрації зубів. Постійно розвивається в професії.
Врач-пародонтолог, специализирующийся на лечении заболеваний околозубных тканей, среди которых наиболее часто встречаются такие патологии как гингивит, пародонтит и пародонтоз. Среди преимуществ данного специалиста стоит отметить владение огромным множеством методик по устранению нарушений в области пародонта
Лікар займається лікуванням гострих і хронічних захворювань ЛОР-органів. Виконує продування слухових труб, промивання лакун мигдалин, видалення сірчаних пробок
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів з порушеннями і проблемами в сфері неврології, психотерапії і реабілітології. Проводить профілактику, діагностику та лікування відповідно до сучасних протоколів. Віктор Вікторович також володіє технікою лікувального масажу (рефлекторно-канальний, банковий)
Наталя Турсуновна спеціалізується на лікуванні захворювань стоп, нігтів. Проводить роботу, спрямовану на усунення наступних проблем нижніх кінцівок: гіперкератоз, натоптиші, мозолі, тріщини, врослий ніготь і ін. Виконує процедуру апаратного педикюру.
Спеціаліст володіє сучасними знаннями в педіатрії, має унікальний підхід до дітей будь-якого віку. Консультує пацієнтів від 0 до 18 років і їх батьків в питаннях догляду, вакцинації та харчування. Доктор займається лікуванням захворювань органів шлунково-кишкового тракту і дихання.
Мар'яна Григорівна займається лікуванням запальних і хронічних захворювань носа, горла і вух у дітей і дорослих. Виконує діагностику слуху, видалення сторонніх тіл з ЛОР-органів і поліпів, промивання лакун, дослідження вуха за допомогою мікроскопа
Доктор займається лікуванням дорослих пацієнтів з різною терапевтичною патологією, а саме: з бронхо-легеневими, серцево-судинними, хронічними захворюваннями, з проблемами шлунково-кишкового тракту, нирковою патологією. Має індивідуальний підхід до лікування кожного пацієнта