Фахівець із лікування та відновлення шкіри, усунення недоліків, лікуванняакне, демодекозу, розацея, випадіння волосся,хлоазма (пігменту), лікування вікових змін, птозуобличчя, набряків. Лікування акне, демодекозу, розацея, куперозу.
Левадна Олександра Дмитрівна – лікар ортодонт в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на виправленні прикусу зубів у дорослих та дітей за допомогою різних видів брекет-систем, елайнерів та знімних і незнімних ортодонтичних апаратів. Проводить профілактику виникнення щелепно-лицьових деформацій у дітей. Постійно розвивається та підвищує свою кваліфікацію, відвідує курси та семінари.
Ірина Миколаївна лікар-педіатр другої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовивідної системи та інших систем дитячого організму. Лікар проводить спостереження дітей від народження до 18 років. Член Асоціації педіатрів України. Працює за принципами доказової медицини і міжнародних протоколів.
Валерій Олександрович спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних захворювань суглобів. Лікар використовує
сучасні методи лікування при терапевтичних захворюваннях, сучасну антикоагулянтну терапію, імунобіологічну терапію при ревматологічних захворюваннях. Валерій Олександрович проводить електрокардіографію (ЕКГ), холтерівське моніторування, пункції суглобів та ін.
З моменту, коли я вперше познайомився із сучасними методами лікування варикозної хвороби, я зрозумів, що хочу займатися цим усе життя та постійно вдосконалювати свої знання та навички.
Київ, просп. Володимира Івасюка, 24 А, Київ, 04210
Дашковська Дар’я Сергіївна стоматолог пародонтолог в мережі стоматологічних клінік
«Люмі-Дент» в Києві.Є фахівцем у галузі комплексного лікування різних захворювань пародонту, проведення закритого кюретажу, плазмоліфтингу та вектор-терапії. Проводить професійне відбілювання в клініці, підбирає пацієнтам індивідуальні засоби для гігієни порожнини рота з урахуванням усіх особливостей.
Лікар-стоматолог Штефан Микола Вікторович із комплексним підходом до лікування — від ендодонтії до естетичної реставрації. Працює з дорослими й дітьми, поєднуючи терапевтичне лікування, професійну гігієну та профілактику. У пріоритеті — комфорт пацієнта, точна діагностика та збереження здоров’я зубів на всіх етапах.
Основні напрями практичної діяльності Чуб Олени Андріївни включають ендоскопію ЛОР-органів, промивання носа, пункцію гайморових пазух, видалення атером, розкриття фурункулів та промивання лакун мигдаликів. Вона також займається лікуванням різних захворювань, таких як отити, риносинусити, аденоїди, гостра нейросенсорна приглухуватість та тонзиліти.
Підтримуючи свій професійний ріст, Чуб Олена Андріївна активно бере участь у майстер-класах та семінарах, що дозволяє їй розширювати свої навички та знання в цій галузі.