Приватні лікарі Києва

Лікар Масажист Лісовий Олег Анатолійович на Doc.ua
Спеціаліст з проведення масажу, виконує всі види масажних процедур (лікувальний, класичний, спортивний, лімфодренажний, тонізуючий, антицелюлітний і ін.).
Лікар Стоматолог Радько Анатолій Іларіонович на Doc.ua
Лікар вищої категорії, стоматолог. Спеціалізується в ортопедичній та хірургічній стоматології.
Лікар Невролог, Кінезітерапевт Качанів Руслан Станіславович на Doc.ua
Лікар-кінезітерапевт, невролог, спеціалізується на лікування викривлень хребта, міжхребетних гриж, остеохондрозу, радикуліту, а також проводить реабілітацію після травм і операцій на хребті кінезітерапевтичними методами.
Лікар Стоматолог Лукоянова Наталія Сергіївна на Doc.ua
Лукоянова Наталія Сергіївна
Лікар першої категорії
Займається ендодонтичною стоматологією - виліковує кореневі канали та прилеглі до них тканини, проводить лікування шляхом одонтохірургічного втручання, основною метою якого є збереження зуба.
Лікар Офтальмолог Петрівська Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Лікар-офтальмолог, проводить діагностику і лікування зниження гостроти зору (вродженого і набутого), а також інфекційних, запальних та ін. захворювань очей.
Лікар Офтальмолог Гнатенко Яніна Броніславівна на Doc.ua
Лікар-офтальмолог першої категорії, досвід роботи становить 14 років. Проводить лікування астигматизму, глаукоми, катаракти, кон'юнктивіту, блефарити, косоокості та інших захворювань очей.
Лікар Офтальмолог Присяжна Світлана Василівна на Doc.ua
Офтальмохірург, ретинолог. Займається лікуванням патологій зорового нерва, глаукомою, лазерною хірургією, патологій сітківки, вітреоретігальною хірургією. Також спеціалізується на офтальмофармакологіі, алергології, флюоресцентній ангіографії, вірусології, імунології.
Лікар Терапевт, Лікар функціональної діагностики Гогуля Інна Тарасівна на Doc.ua
Працює терапевтом, а також лікарем функціональної діагностики. Займається терапевтичним супроводом вагітності, включаючи вагітності з екстрагенітальними патологіями (хвороби органів дихальної, сечовидільної, травної, серцево-судинної систем).
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Савіна Зоя Олександрівна на Doc.ua
Савіна Зоя Олександрівна
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук, веде вагітність, одним з основних напрямків роботи є оперативна гінекологія (лапароскопія, внутрішньоматкова хірургія та ін.). Виявляє причини безпліддя і проводить лікування, веде пацієнток з ендометріозом, міомою матки, захворюваннями шийки матки і т.д.
Лікар Сурдолог Сайдаков Денис Вікторович на Doc.ua
Лікар-сурдолог першої категорії, займається лікуванням захворювань, Які пов'язані з порушеннях слуху. Також в его компетенції знаходиться підбір и настройка слухових апаратів.