Приватні лікарі Києва

Лікар Нейрохірург Швець  Олександр  Васильович на Doc.ua
Нейрохірург з більш ніж 5-річним досвідом роботи. Проводить декомпресію при карпальному і ульнарному синдромах, малоінвазивне видалення гриж хребта, видалення стенозу хребетного каналу, стабілізуючі операції при травмах хребта на спинному мозку, видалення пухлин хребта і спинного мозку, краніопластики. Також проміжні процедури: біопсію, епідуральну блокаду, різотомію гліцеролом, вентрикуло-перітональне шунтування, ендоскопічну вентрікулостомію.
Лікар Стоматолог Кузьміна  Інна  Станіславівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог-дитячий, завідувач відділення дитячої стоматології. Перша кваліфікаційна категорія зі спеціальності «Дитяча стоматологія». Спеціалізується на дитячому прийомі: лікування зубів будь-якої складності та профілактика захворювань зубів у дітей.
Лікар Педіатр Свєкатун  Тетяна Леонідівна на Doc.ua
Тетяна Леонідівна - педіатр вищої категорії, має 14 років стажу роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань дитячого віку. Проводить амбулаторний прийом дітей від народження до 18 років, із захворюваннями, які не потребують госпіталізації, та профілактичні огляди. Володіє сучасними методами профілактики та реабілітації дітей та підлітків, надає швидку та невідкладну допомогу хворим. Також Тетяна Леонідівна займається організацією профілактичних щеплень дітям, та складанням індивідуального графіка щеплень за потреби.
Лікар Отоларинголог, Пластичний хірург Aхундова  Лала  Низаміївна на Doc.ua
Лікар – лор-пластичний хірург. Має стаж роботи – 12 років. Спеціалізується на – пластичній лор-хірургії. Основні напрямки роботи лікаря, це – ринопластика, септопластика, блефаропластика, отопластика, булхорн, тонзилектомія, аденоїдектомія.
Лікар Ревматолог Петелицька Любов Богданівна на Doc.ua
Лікар Кардіолог, Сімейний лікар Набок Ангеліна Іванівна на Doc.ua
Ангеліна Іванівна НАБОК – це лікар для якого кожен пацієнт важливий. Має досвіт понад 14 років роботи з пацієнтами різного віку, допомагаючи їм знайти баланс між здоровим серцем і стабільним гормональним фоном. «Для мене важливо не тільки лікувати, а й запобігти хворобам. Моє завдання – допомогти вам жити здоровим і повноцінним життям». Ангеліна НАБОК постійний учасник міжнародних конференцій, симпозіумів у галузі кардіології, сімейної медицини, ендокринології, доказової та превентивної медицини. Лікар- експерт на TV та лікар-амбасадор.
Лікар Мамолог, Онколог, Пластичний хірург Чистякова Анастасія Миколаївна на Doc.ua
Ходосівка, вул. Березова, 2
Лікар Анестезіолог, Дерматолог, Терапевт, Трихолог, Дерматохірург Шепелева Оксана Олександрівна на Doc.ua
Оксана Олександрівна – дерматолог, трихолог, дерматохірург, анестезіолог, фахівець із лазерних та ін’єкційних процедур, терапевт. Має досвід роботи понад 15 років. Займається лікуванням судин, новоутворень, всіх видів алопецій (випадіння волосся), акне, постакне, гіперактивності мімічних мʼязів, зморшок.
Лікар Психолог Радченко Наталія Олександрівна на Doc.ua
Лікар УЗД-фахівець Егорова Наталья Александровна на Doc.ua
Київ, Киевская область, г. Вишневое, ул. Европейская 30-а
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить дуплексне (триплексне) сканування судин (вени і артерії) нижніх і верхніх кінцівок, брахіоцефальної зони (шия), транскраніальне сканування судин головного мозку, ехокардіографію, еластографію, УЗД органів черевної порожнини, нирок, щитовидної залози