Приватні лікарі Києва

Лікар Масажист, Реабілітолог Ткач Ольга Іванівна на Doc.ua
Масажист, реабілітолог, призначає пацієнтам при необхідності фізіопроцедури, володіє технікою їх проведення, спеціалізується на дитячому масажі, плаванні та гімнастиці. Розробляє програми реабілітації та володіє технікою лікувального масажу (усіма видами).
Лікар Стоматолог Салюк Олена Валеріївна на Doc.ua
Дніпро, вул. Рабоча, 89
Займається лікуванням пацієнтів, у яких діагностовано аномалії зубощелепної системи, придбані дефекти, деформації, а також пошкодження жувальної-мовного апарату. Також спеціалізується на терапевтичному лікуванні карієсу, його ускладнень, хвороб некаріозної природи.
Лікар Стоматолог Передерій Оксана Миколаївна на Doc.ua
Дніпро, вул. Миронова, 15
Лікує хвороби ендодонтичного профілю - захворювання кореневих каналів, хвороби одонтологічного профілю - карієс, пульпіт, періодонтит. Також лікує хвороби некаріозної природи - гіпоплазію емалі, флюороз, ерозію емалі, патологічну стертість зубів, клиновидний дефект, гіперестезію зубів.
Лікар Стоматолог Володій Світлана Валеріївна на Doc.ua
Займається терапевтичною стоматологією, є магістром медицини. Спеціалізується на лікуванні некаріозних уражень зуба (флюорозу, клиновидного дефекту, ерозії емалі, патологічної стертості зубів, некрозу твердих тканин зуба, гіпоплазії емалі, гіперестезії), каріозних пошкоджень у вигляді карієсу, періодонтиту, пульпіту.
Лікар Стоматолог Лісова Світлана Валеріївна на Doc.ua
Дніпро, вул. Лабораторна, 93
Професійні інтереси Світлани Валеріївни - лікування хвороб некаріозного природи (ерозія зубів, флюороз, патологічна стертість зубів, некроз твердих тканин, гіпоплазія емалі, клиновидний дефект, гіперестезія), лікування хвороб каріозної природи (пульпіт, періодонтит, карієс).
Лікар УЗД-фахівець Безносенко Марія Василівна на Doc.ua
Миколаїв, вул. Адмірала Макарова, 29
Марія Василівна є головним лікарем широкопрофільного медичного центру "Панацея", кваліфікованим фахівцем з ультразвукової діагностики, сонотомографії молочних залоз і ін.
Лікар Анестезіолог Баранецький Василь Григорович на Doc.ua
Баранецький Василь Григорович
Василь Григорович практикує як лікар-анестезіолог, в його обов’язки входить підбір анестезії під кожний окремий випадок оперативного втручання, контроль готовності пацієнта до операції, надання допомоги в рамках інтенсивної терапії.
Лікар Невролог Соболєв Валентин Михайлович на Doc.ua
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Валентин Михайлович як лікар-невролог займається всебічної терапією неврологічних патологій, його робоче поле діяльності включає терапію судинних уражень мозку, порушення функції периферичної нервової системи, нейрогенних патологій хребта.
Лікар Психолог, Психотерапевт Ткачук-Рижа Регіна Анатоліївна на Doc.ua
Регіна Анатоліївна - практичний клінічний психолог, область професійної діяльності лікаря спрямована на надання психотерапевтичної допомоги алко- і наркозалежним пацієнтам, пацієнтам із залежністю від нікотину і азартних ігор.
Лікар УЗД-фахівець Петрова Галина Володимирівна на Doc.ua
Спеціаліст з проведення ультразвукових досліджень у дітей, крім стандартних досліджень займається проведенням нейросонографії (УЗД головного мозку), що дозволяє виявити вроджені дефекти, оцінити роботу мозку, його розміри.