Лікар-кардіохірург, здійснює оперативні втручання на серці, фахівець лікує такі хвороби, як аритмія, стенокардія, кардіоміопатії, ішемічна хвороба серця, інфаркт міокарда, інсульт та ін.
Доктор Озерянський Н.А. здійснює хірургічну терапію вроджених і набутих кардіопатологій у дітей різних вікових груп. Назар Андрійович є співавтором 7 медичних статей і 1 патенту в області кардіохірургії.
Лікар-кардіохірург, проводить симультанні операції протезування двох клапанів серця в поєднанні з аортокоронарним шунтуванням, лікування інфекційного ендокардиту, а також профілактику у дітей правошлуночкової недостатності після корекції вад серця (вроджених).
Лікар-кардіохірург, виконує весь спектр операцій, спрямованих на лікування інфаркту міокарда, серцевої недостатності, стенозу мітрального клапана, фібриляції і тріпотіння шлуночків, ішемічної хвороби серця.
Лікар-кардіохірург, має вищу категорію, головний напрямок професійної діяльності фахівця - лікування тромбоемболії легеневої артерії хірургічного напряму та ін. Стажувався в європейських кардіохірургічних центрах.
Лікар-кардіохірург, спеціалізується на аортокоронарному шунтуванні (при наявності ішемічної хвороби серця), проведенні операцій на серцевих клапанах і ін. Лікує серцеву недостатність, інфаркт міокарда, аритмію серця.