Сторінка 2: Кардіохірурги Києва

clear
Лікар Кардіохірург Петканич Мирослав Мирославович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар проводить інтервенційне і хірургічне лікування порушень ритму серця, в тому числі складних форм. Крім того займається оперативними втручаннями з приводу порушень ритму, імплантацією штучних водіїв ритму, ресинхронізаційних водіїв ритму при застійній серцевій недостатності
Лікар Кардіохірург Хохлов Андрій Валерійович на Doc.ua
Лікар-кардіохірург, завідує одним з відділень «Інституту серця» (рентгенендоваскулярної хірургії та ангіографії). Займається лікуванням аритмії серця, ішемічної хвороби серця, інфаркту міокарда, мітральної недостатності, миготливої ​​аритмії, стенозу мітрального клапана та ін.
Лікар Кардіохірург Ревенко Олександр Вікторович на Doc.ua
Лікар-кардіохірург, проводить пластичні операції на серцевих клапанах, шунтування (аортокоронарне) при ішемічній хворобі серця та ін. Інфаркт міокарда, серцева недостатність, стеноз мітрального клапана - це патології, які лікує даний лікар.
Лікар Кардіохірург Шелудько Сергій Олександрович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-кардіохірург, лікує пороки серця або великих судин, ішемічну хворобу, аритмії, а також займається проблемами трансплантації серця. Шунтування аорти, операції на клапанах серця, стентування - все це виконує даний лікар.
Лікар Кардіохірург Сичов Віктор Анатолійович на Doc.ua
Лікар-кардіохірург, працює з пацієнтами з атеросклерозом, серцевою недостатністю, вадами серця, ішемічною хворобою серця, стенозом мітрального клапана та ін., Виконуючи хірургічні операції.
Лікар Кардіохірург Ковтун Гавриїл Ігорович на Doc.ua
Лікар-кардіохірург, займається хірургією магістральних судин і серця, проводить операції при ішемічній хворобі серця та інших патологіях. Спеціаліст обіймає посаду завідувача Відділення патології міокарду та трансплантації органів і тканин Інституту серця.
Лікар Кардіохірург Грицай Олександр Миколайович на Doc.ua
Кардіохірург, завідувач Відділенням порушень ритму серця. Здійснює радіочастотні абляції, електрофізіологічні дослідження, імплантацію антиаритмічних пристроїв. Є кандидатом медичних наук.
Лікар Кардіохірург Вашкеба Володимир Юрійович на Doc.ua
Доктор Вашкеба В.Ю. проводить оперативну корекцію серцево-судинних аномалій у дітей, займається науковою діяльністю. Так, Володимиру Юрійовичу належить близько 15 медичних публікацій в тематичних виданнях і 1 патент.
Лікар Кардіохірург Марковець Андрій Вікторович на Doc.ua
Лікар-кардіохірург, здійснює оперативні втручання на серці, фахівець лікує такі хвороби, як аритмія, стенокардія, кардіоміопатії, ішемічна хвороба серця, інфаркт міокарда, інсульт та ін.
Лікар Кардіохірург, Флеболог, Судинний хірург Береговий Олег В'ячеславович на Doc.ua
Спеціаліст з консервативного та оперативного лікування варикозної хвороби, тромбозів і захворювань периферичних артерій.
chevron_left 2 3
Показати ще 6 Лікаріautorenew