Лікар-хірург, ендоскопіст приймає дорослих і дітей від 6 років. Здійснює планові і ургентні оперативні втручання на органах черевної порожнини, діагностичну і лікувальну ендоскопію бронхів, шлунка, стравоходу і кишечника. Займається видаленням гнійних утворень шкіри, сторонніх тіл з шлунково-кишкового тракту, поліпів
Сфера професійної діяльності дитячого хірурга Валерії Петрівни зачіпає надання ендоскопічної, планової і невідкладної допомоги при кровотечах в системі травлення, при травматичних ураженнях стравоходу, при портальній гіпертензії та ін. Авторству Валерії Петрівни належить близько 10 наукових робіт.
Лікар - фахівець в області дитячої хірургії. Проводить сучасну діагностику, підбирає оптимальне і найбільш ефективне консервативне і оперативне лікування.
Аліна Валеріївна проводить хірургічне лікування невідкладних та планових станів у дітей.
Надає післяопераційний супровід, профілактику ускладнень, рекомендації щодо якнайшвидшого відновлення. Виконує малі хірургічні втручання у дітей. Аліна Валеріївна консультує також як гінеколог дитячого та підліткового віку. Лікар постійно удосконалює свої навички через участь у профільних майстер-класах, курсах та навчаннях із дитячої хірургії.
Проходить регулярне вивчення сучасних клінічних протоколів та застосовує доказові методи у практиці.
Юрій Юрійович – терапевт, ортопед, хірург, дитячий лікар, веде прийом дорослих і дітей з 4-х років, лікує абсцес, гінгівіт, карієс, пародонтит, пародонтоз, періодонтит, пульпіт
Владислав Ігорович веде прийом дорослих і дітей з 4-х років. Лікує: абсцес, гінгівіт, карієс, пародонтит, пародонтоз, періодонтит, пульпіт, флегмону, флюороз
Хірург, фахівець в області екстракорпоральних методів гемокоррекціі (гемодіаліз, ультрафільтрація). Забезпечує штучний кровообіг при кардіохірургічних втручаннях, екстракорпоральну підтримку життєдіяльності при тяжкому перебігу дихальної та серцево-судинної недостатності.