Надає повний комплекс послуг гінекологічного спектру: проводить амбулаторно-поліклінічний прийом , займається діагностикою та консервативним лікуванням гінекологічної патології, проводить спостереження за вагітними. Виконує УЗД дорослим та дітям від народження.
Спеціаліст в питаннях лікування різних гінекологічних патологій у пацієнтів дитячого та підліткового віку, таких як порушення менструального циклу, запальні захворювання жіночих статевих органів, ендокринні проблеми гінекологічного характеру і. т. д. Важливим є і те, що Оксана В’ячеславівна також спеціалізується на ультразвукових дослідженнях в області гінекології
Аліна Валеріївна проводить хірургічне лікування невідкладних та планових станів у дітей.
Надає післяопераційний супровід, профілактику ускладнень, рекомендації щодо якнайшвидшого відновлення. Виконує малі хірургічні втручання у дітей. Аліна Валеріївна консультує також як гінеколог дитячого та підліткового віку. Лікар постійно удосконалює свої навички через участь у профільних майстер-класах, курсах та навчаннях із дитячої хірургії.
Проходить регулярне вивчення сучасних клінічних протоколів та застосовує доказові методи у практиці.