Вважаю що в житті потрібно займатись лише тим, що приносить задоволення, тому обрала відповідну професію. Завжди за чесність і щирість між лікарем та пацієнтом.
Судинний хірург, флеболог, лікує тромбоз, варикоз, флебіт, тромбофлебіт, облітеруючий тромбангіїт та ін., при варикозній хворобі воліє виконувати мініінвазивне втручання, відповідно до рекомендацій лікарів США і Європейського союзу. У тому випадку, коли це неможливо, проводить операцію з видалення вен. Використовує в своїй практиці нову унікальну методику - лікування варикозу біологічним клеєм
Лікар проводить амбулаторне лікування пацієнтів з хірургічною патологією. Займається лікуванням травм кісткової системи у дітей, кривошия, сколіозу і інших порушень постави, дисплазії тазостегнових суглобів.
Хірург спеціалізується на захворюваннях, які підлягають оперативному лікуванню. Визначає доцільність і терміни оперативного втручання, виконує хірургічні маніпуляції і операції при гнійних запальних процесах і доброякісних новоутвореннях м'яких тканин, травмах, опіках, ранах, грижах та інших патологічних процесах. Спостерігає пацієнта і контролює терапію в післяопераційному періоді