Світлана Станіславівна займається інструментальними дослідженнями органів зору, вона індивідуально підбирає засоби, що коригують зір. Лікар Фоменко працює виключно з якісними засобами коригування зору виробництва Bausch and Lomb, Rodenstock, Nikon, Sauflon.
Василь Володимирович є лікарем вищої категорії, фахівцем в гінекології, акушерстві та УЗ-діагностики. Проводить УЗ-скринінг вагітних, дослідження стану молочних залоз, органів малого тазу. Здійснює діагностування і проводить терапію інфекцій і запальних процесів.
Нарколог вищої категорії, головними професійними обов'язками якого є лікування алкогольної залежності, а також виведення пацієнтів із запою (умови приватного стаціонару).
Лікар спеціалізується на пломбуванні зубів, професійних чистках та лікуванні кореневих каналів під мікроскопом. Світлана Миколаївна уважна до кожного пацієнта.
Масажист, який працює з техніками тайського масажу. Освіта, отримана в Тайському монастирі, а також 20-річний стаж роботи, дозволяють ефективно лікувати біль в спині, шиї, комірцевій зоні, ревматизм, сколіоз та ін.
Є керівником стоматологічного кабінету на Блюхера. Спеціалізується на проведенні художніх реставрацій зубів зі зміною форми зуба, установці прямих вінірів, офісному / домашньому відбілюванні. Займається художніми реставраціями більше 20 років.
Доктор Оскольський займається терапією різних патологічних станів в вертебрології та неврології, авторству Сергія Васильовича належить безліч статей, які зачіпають питання нейрофізіології, неврології і т.д.
Спеціалізація - ретинологія, лазерна хірургія. Людмила Анатоліївна проводить діагностику різної офтальмологічної патології, лазерне лікування захворювань сітківки і переднього відрізка ока.